Στις 9:00 το πρωί του Σαββάτου 26 Μαρτίου θα αρχίσει να διατίθεται στο ελληνικό δίκτυο διάθεσης το δεύτερο iPad, «ένα λεπτό αργότερα θα έχει εξαντληθεί», εκτιμά με βάση τις χιλιάδες παραγγελίες που έχουν ήδη δεχτεί τα καταστήματα, ο διευθύνων σύμβουλος της iSquare, κ.Σταυρόπουλος. To iPad 2 λανσάρεται σε τιμή χαμηλότερη από την αρχική τιμή του πρώτου iPad, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις 8 εβδομάδες νωρίτερα στην Ελλάδα. Το φθηνότερο μοντέλο iPad 2 16GB Wi-Fi θα πωλείται στα 509 ευρώ.

Πολύ περιορισμένη θα είναι αρχικά η διαθεσιμότητα όλων των μοντέλων του iPad 2 και «σταδιακά θα αποκαθίσταται», δήλωσε ο κος Σταυρόπουλος κατά την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης ταμπλέτας της Apple σε ειδική εκδήλωση για τον Τύπο σήμερα, Πέμπτη στο Γκάζι. Ήδη οι προεγγραφές που δέχονταν τα καταστήματα μετά την ανακοίνωσή του από την Apple αριθμούν αρκετές χιλιάδες, είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, οι τιμές διάθεσης είναι:

  • iPad 2 Wi-Fi 16GB στα 509 ευρώ, όταν το πρώτο iPad κυκλοφόρησε στα 529 ευρώ (η τιμή του έχει πέσει σήμερα στα 419 ευρώ, ωστόσο θα συνεχίσει να διατίθεται μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων, όπως και όλα τα μοντέλα του πρώτου iPad).
  • iPad 2 Wi-Fi 32GB στα 619 ευρώ (από 639 ευρώ για το πρώτο iPad, με σημερινή τιμή 529 ευρώ).

  • iPad 2 Wi-Fi 64GB στα 719 ευρώ (από 739 ευρώ για το πρώτο iPad, με σημερινή τιμή 629 ευρώ).

  • iPad 2 Wi-Fi+3G στα 639 ευρώ (το πρώτο κόστιζε αρχικά το ίδιο και σήμερα 549 ευρώ).

  • iPad 2 Wi-Fi+3G στα 739 ευρώ (ομοίως, σήμερα το πρώτο iPad κοστίζει 649 ευρώ).

  • iPad 2 Wi-Fi+3G στα 839 ευρώ (ομοίως, σήμερα το αντίστοιχο πρώτο iPad πωλείται στα 749 ευρώ).

Δυστυχώς, στην ελληνική αγορά δεν προβλέπεται δικαίωμα επιστροφής χρημάτων σε όσους αγόρασαν το πρώτο iPad εντός δύο εβδομάδων μετά την ανακοίνωση του δεύτερου από την Apple, όπως συνέβη υπό προϋποθέσεις στις ΗΠΑ.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook