Η Πυξίδα της Πόλης, ο Δήμος Χανίων, το Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρείας Κρήτης και τη συνδρομή της Κινηματογραφικής Ομάδας Χανίων παρουσιάζουν στα Χανιά το 13ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Το 13ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης , Εικόνες του 21ου αιώνα, απλώνεται και φέτος σε όλη την Ελλάδα με τη συνεργασία των τοπικών αρχών και τη στήριξη των πολιτιστικών οργανώσεων και των πανεπιστημίων.

Η διοργάνωση των Περιφερειακών Εκδηλώσεων εναρμονίζεται με την επιθυμία του Φεστιβάλ να φέρει σε επαφή τους ενδιαφερόμενους και εκτός Θεσσαλονίκης με την πρόσφατη ελληνική και διεθνή παραγωγή ντοκιμαντέρ.

Οι Περιφερειακές Εκδηλώσεις αποτελούν το δίαυλο της κινηματογραφικής δημιουργίας μεταξύ της έδρας του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και των πόλεων της περιφέρειας. Έχοντας πάντα ως σκοπό τη διάδοση της σύγχρονης και παλαιότερης ελληνικής και διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής, φέρνουν σε επαφή το κοινό με ό,τι πιο ενδιαφέρον και ανατρεπτικό. Χρόνο με το χρόνο η ανταπόκριση του κοινού αυξάνεται και ολοένα και περισσότεροι συντελεστές ταινιών επισκέπτονται τις πόλεις και συζητούν με το κινηματογραφόφιλο κοινό για τις ταινίες τους και τον κινηματογραφικό χώρο.

Στις πόλεις που παίρνουν γεύση από το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ είναι και τα Χανιά όπου θα γίνουν προβολές από 26 έως 28 Μαρτίου στο Μεγάλο Αρσενάλι σε καθημερινές προβολές από 6:30 έως 10:30 το βράδυ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα  των προβολών εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook