Η Θεατρική Ομάδα Καθηγητών της ΕΛΜΕ Νομού Ηρακλείου (ΘΟΚΝΗ) παρουσιάζει ξανά την κωμωδία του Μποστ ΜΗΔΕΙΑ, σε δύο παραστάσεις τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στο σύλλογο «Ευ ζω με τον καρκίνο».

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα με επιτυχία και μεγάλη απήχηση στο κοινό της πόλης (και όχι μόνο) τον περασμένο Ιούνιο, ενώ οι επαναλήψεις του Σεπτεμβρίου είχαν εξίσου πολυπληθή και συγκινητική ανταπόκριση.

Ομαδικότητα, αλληλεγγύη, συσπείρωση και, επί της ουσίας, πράξη – και μέσω του θεάτρου – οφείλουν να δρουν και να επιδρούν όχι μόνο στο σώμα των εκπαιδευτικών, εντός και εκτός ομάδας, αλλά και κάθε άλλου πάσχοντα δρώντα θεατή-πολίτη.

Η άκρως πολιτική θεατρική γραφή του Μποστ, με μπρίο αλλά και αριστοφανική καταγωγή και ήθος, καταγγέλλει εμμέσως πλην σαφώς τα «κακώς κείμενα», σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται «ανορθόγραφα» προκαλώντας το γέλιο – συχνά στυφό – και την αιχμηρή συνειδητοποίηση!

Οι παραστάσεις ανεβαίνουν το Σάββατο 17 και τη Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, στις 20:00 στο Αμφιθέατρο «Μαρία Μανασσάκη» (Φοιτητικό κέντρο Βούτες). Η είσοδος είναι 5 Ευρώ και τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο σύλλογο \”Ευ Ζω Με Τον Καρκίνο\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook