Τελευταία ενημέρωση: 23:09

Δεκάδες περιοχές των Χανίων βυθίστηκαν στο σκοτάδι εξαιτίας της καταιγίδας που ξέσπασε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.

Η \”ομοβροντία\” κεραυνών έθεσε αρχικά εκτός λειτουργίας δίκτυα της ΔΕΗ στα Κουνουπιδιανά, τη Χαλέπα, το Σόδυ, τα Κεραμειά, περιοχές της Σούδας καθώς και αρκετά χωριά στον Αποκόρωνα.

Λίγο μετά τις 7:00 το απόγευμα εκτός λειτουργίας τέθηκαν γραμμές της ΔΕΗ που τροφοδοτούν με ρεύμα την περιοχή της Μαλάξας ενώ σοβαρές βλάβες έχουν υποστεί και οι κεραίες τηλεπικοινωνιών που υπάρχουν στην περιοχή.

Σταδιακά η ηλεκτροδότηση αποκαταταστάθηκε ενώ όπως διαπιστώθηκε τα εντονότερα προβλήματα που σημειώθηκαν στα Κουνουπιδιανά και τις Κορακιές, οφείλονταν σε βλάβη στα πεδία μέσης τάσης που υπάρχουν στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Οι γραμμές που τροφοδοτούν τις παραπάνω περιοχές \”έπεφταν\” μόλις δίνονταν ρεύμα στο Πολυτεχνείο. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ τα συνεργεία της ΔΕΗ ανακάλυψαν την πηγή του προβλήματος και έτσι η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε πλήρως, ενώ στο σκοτάδι παραμένει το πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Ο αναγνώστης του Flashnews.gr Βασίλης Μαρκάκης μας απέστειλε την παρακάτω εντυπωσιακή φωτογραφία που τράβηξε από το σπίτι του στο κέντρο των Χανίων

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook