Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στον 10ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος πανηγύρισε την Κυριακή (18/11) ο Κισσαμικός.
Η ομάδα του Καστελίου ξεπέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης Ιεράεπτρας με σκορ 3-0, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο α\’ οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι παρότι από το 13\’ ο Κισσαμικός είχε πάρει προβάδισμα με το πλασέ του Δρακάκη, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Παπαθανασίου. 
Στο 17\’ ο Δεδελετάκης έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 22\’ το φάουλ του Πηγιάκη πέρασε με ταχύτητα από όλους τους παίκτες με τη μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Στο 26\’ τα \”Λιοντάρια\” έχασαν κι άλλη σημαντική ευκαιρία με το εξ\’ επαφής πλασέ του Μπαριτάκη να αποκρούεται από τον Συροκάκη. 
Το γρήγορο γκολ του Σαλταπίδα, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο ματς, στο 53\’ έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους και ξεδίπλωσαν αρκετές αρετές του παιχνιδιού τους. 
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 80\’ με το εξαιρετικό γκολ του Περράκη, που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση. 
Κισσαμικός (Βασίλης Γκούμπλιας): Συροκάκης, Δαμανάκης, Ρουσάκης, Φραγκιουδάκης (46\’ Σαλταπίδας), Καρβουνιάρης, Μουρκάκης, Τσεσμελής, Σταυρακάκης, Παπαθανασίου, Δρακάκης (78\’ Ζ. Κομπογεννητάκης), Χατζηλιόντας (68\’ Περράκης).
Αναγέννηση Ιερ. (Νίκος Δεδελετάκης): Χ. Ταρτάλας, Πετράκης (59\’ Τοψιδέλης), Χνάρης, Ιασωνίδης, Χατζάκης (31\’ λ.τ. Δετοράκης), Πηγιάκης, Χρυσοφάκης, Μαστοράκης, Δεδελετάκης, Κουγιουμουτζάκης, Μπαριτάκης (78\’ Λαμπράκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook