Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης, που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης για το θέμα της διαθεσιμότητας υπαλλήλων ΙΔΑΧ (ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου).

Ο Σταύρος Αρναουτάκης εξαρχής στην τοποθέτηση του χαρακτήρισε το μέτρο της διαθεσιμότητας άδικο, ενώ ο ίδιος και όλοι οι συμμετέχοντες εκφράζουν την στήριξη τους στους εργαζόμενους επικρίνοντας το μέτρο της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων.

Στην σύσκεψη συμμετέχουν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, δηλαδή οι αντιπεριφερειάρχες, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες.

«Το θέμα της διαθεσιμότητας είναι ένα άδικο μέτρο και για τον πρώτο και για τον δεύτερο βαθμό της Αυτοδιοίκησης, για όλους αυτούς τους συνεργάτες μας που για πολλά χρόνια έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στους δήμους και στις Περιφέρειες.

Θέση μας είναι ότι από την Περιφέρεια δεν πρόκειται να υπογράψουμε καμία κατάσταση με ονόματα υπαλλήλων στο αρμόδιο Υπουργείο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook