Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ απέναντι στην Βέροια με 2-0, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Το Κρητικό συγκρότημα ξεκίνησε με το δεξί τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος καταφέρνοντας να ξεπεράσει και τα προβλήματα πού υπάρχουν τον τελευταίο καιρό…

 Ο Νίκος Αναστόπουλος εμπιστεύτηκε το νεαρό Χαριτωνίδη στα στόπερ, κίνηση που του βγήκε αν κρίνουμε από το τελικό αποτέλεσμα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βεζυρίδης, δεξιά ο Μπούρμπος, αριστερά ο Κιάσσος, ο Πίτσος δίπλα στον Χαριτωνίδη, Στη μεσαία γραμμή Κάλαϊτζιτς και Κατσικογιάννης με τον Ζορμπά μπροστά τους σαν επιτελικό μέσο. Στην επίθεση αριστερά ο Γιακούμπου, δεξιά ο Αγρίτης και στην κορυφή ο Βλόνταρτσι

ΤΟ ΜΑΤΣ

23’ Η Βέροια είχε μια σημαντική χαμένη ευκαιρία όταν ο Σαϊτιώτης έβγαλε μόνο του τον Καλτσά, ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

24’: Ο Μπλαζέφσκι έκανε το σουτ όμως ο Βεζυρίδης απέκρουσε.

38’ Πλασέ του Ζορμπά, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ .

43\’ Ο Γιακούμπου έδωσε στον Ζορμπά, έκανε το πλασέ αλλά ο Συμεωνίδης μπλόκαρε δύσκολα.

46’ Σέντρα του Ρούσεφ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Γιακούμπου έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ,

57’ Ο Κάλαϊτζιτς έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ έξω, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ

61’ Πέναλτι για τον ΟΦΗ! Ο Μπάρμπας ανέτρεψε τον Βλόνταρτσικ και ο Δασκαλόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπάρμπα αφήνοντας την Βέροια με 10 παίκτες.

62’ ΓΚΟΛ για τον ΟΦΗ! Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Αγρίτης ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

83\’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια! ο Σαϊτιώτης βρέθηκε μόνος του με τον Βεζυρίδη, όμως ο πορτιέρο του ΟΦΗ έσωσε την ομάδα του.

92’ ΓΚΟΛ για τον ΟΦΗ: Ο Μανούσος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0!

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Κιάσσος, Μπούρμπος, Πίτσος, Χαριτωνίδης, Κάλαϊτζιτς, Κατσικογιάννης (46’ Ρούσεφ), Ζορμπάς (80’ Βερόν), Γιακούμπου (86’ Μανούσος), Αγρίτης, Βλόνταρτσικ.

Βέροια (Σ. Παπαδόπουλος): Συμεωνίδης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλογέρης, Καλτσάς, Οικονόμου, Μπλαζέφσκι, Σαϊτιώτης, Τσιάτσιος (63’ Γεωργιάδης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook