Συγχαρητήρια ανακοίνωση για το προσωπικό του Λιμεναρχείου Χανίων εξέδωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος.
Αναλυτικά:
Χάρη στη βοήθεια και στην αποτελεσματικότητα του προσωπικού του Λιμεναρχείου Χανίων, αντιμετωπίστηκε το τεράστιο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα με τις διαρρήξεις αλλά και τις φθορές σε σκάφη που ελλιμενίζονται στο λιμάνι των Χανίων. Έτσι, συνελήφθησαν μέλη της ομάδας διαρρηκτών, γεγονός που ανακούφισε τους ιδιοκτήτες σκαφών οι οποίοι ήταν πολύ ανήσυχοι.
Για το θέμα αυτό, για την αποφασιστικότητα που επέδειξε το Λιμεναρχείο Χανίων, ο Έφορος Ανοικτής Θάλασσας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, Γρηγόρης Κνιθάκης, ευχαριστεί θερμά την Υπηρεσία, σημειώνοντας ότι ο επαγγελματισμός της εμπνέει αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. 
\”Εκ μέρους του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε, τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμεναρχείου Χανίων, που πήραν μέρος στη σύλληψη μελών ομάδος διαρρηκτών οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν διαρρήξει και προκαλέσει φθορές σε σκάφη που ελλιμενίζονται στο λιμάνι των Χανίων.

Οι ενέργειες των διαρρηκτών είχαν αρχίσει να προβληματίζουν τους ιδιοκτήτες σκαφών που επισκέπτονται την πόλη μας με άμεσες συνέπειες στον τουρισμό. 
Ο επαγγελματισμός των οργάνων της υπηρεσίας σας, τόσο στην καθημερινή πρακτική, όσο και στα έκτακτα περιστατικά, εμπνέει αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και χαρακτηρίζουν μια υγιή σχέση πολίτη – κράτους.
Με εκτίμηση, 
Ο Έφορος Ανοικτής Θάλασσας του Ι.Ο. Χανίων
Γρηγόρης Κνιθάκης\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook