Ένα σοκαριστικό βίντεο ωμής βίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Άγνωστος άνδρας πλησιάζει νεαρή κοπέλα και άνευ λόγου τη χτυπάει στο κεφάλι πισώπλατα αφήνοντας την αναίσθητη στη μέση του δρόμου. Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρχές που καλούν τους Βρετανούς να βοηθήσουν στην αναγνώριση του δράστη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Plaistow στο ανατολικό Λονδίνο και καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας καταστήματος. Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, στις 12.30 το μεσημέρι, έξω από την παμπ \”Black Lion\” που βρίσκεται στη συγκεκριμένη γειτονιά.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της 16χρονης ανήλικης κοπέλας, είναι θολά για προφανείς λόγους προστασίας της ταυτότητας της.


Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι η κοπέλα δεν ήξερε τον άνδρα που της επιτέθηκε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό μάλιστα δρόμο.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο Newham General Hospital με μελανιές και τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο της. Για καλή της τύχη, πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα, σε άσχημη ωστόσο ψυχολογική κατάσταση.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ο άγνωστος άνδρας είχε ακολουθήσει την κοπέλα από την έξοδο του σπιτιού της και μετά από λίγη ώρα της επιτέθηκε εν ψυχρώ.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook