Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου ανάμεσα στον Εργοτέλη και το Φωκικό. Ένα παιχνίδι όπου οι «κιτρινόμαυροι εγκλωβίστηκαν στο «αντιποδόσφαιρο» της φιλοξενούμενη ομάδας γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στην φυσούνα μεταξύ των ποδοσφαιριστών λίγο μετά το τέλος του αγώνα.

Οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης αφού εγκλωβίστηκαν στην σκοπιμότητα των φιλοξενούμενων, που αναλώθηκαν σε συνεχείς διακοπές και καθυστερήσεις προκειμένου να μην ηττηθούν, ενώ οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν ελάχιστες.

Όλη αυτή η κατάσταση έφερε εκνευρισμό στο τέλος και κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων, υπήρξε ένταση…

Οσον αφορά τώρα την φάσεις που δημιουργήθηκαν στο αγώνα ήταν κυριολεκτικά μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και όλες δημιουργηθηκαν από τον Εργοτέλη. Συγκεκριμένα στο 42\’ σούτ του Χαντί έξω απο την περιοχή, αλλά ο Γεωργίου έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Στο 68’ η ομάδα απείλησε ο Ζαχόρα, όμως το σούτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο ενώ δυο κεφαλιές του Ευαγγέλου, στις καθυστερήσεις ήταν η τελευταίες ευκαιρίες του Εργοτελη, που δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο \”μηδέν\”.

Η ισοπαλία λοιπόν άφησε την ομάδα του Εργοτέλη δύο βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και τον Εθνικό Γαζώρου, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι λιγότερο από τους πρωτοπόρους.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σ. Γκόγκιτς): Αθανασίου, Γεωργίου, Ρέντζας (59\’ λ.τ. Χρυσοφάκης), Σαρρής, Δασκαλάκης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (72\’ Λαμπίν), Ουέλιγκτον, Χαντί, Ζάχορα, Δωματάς (62\’ Ευαγγέλου).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Π. Δημητρίου): Γεωργίου, Θωμόπουλος, Εσόνο (79\’ Αργυρός), Λίτσος, Παπαζούδης, Τετέϊ, Αλπέρτο, Γκόμες, Ευσταθίου (87\’ Λουκίνας), Ταμπάκης, Σκαρίμπας (37\’ λ.τ. Χαλούλος).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook