Συνελήφθησαν επ\’ αυτοφόρω το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Ρέθυμνο, δύο άνδρες ηλικίας 47 και 36 ετών αντίστοιχα για κλοπή.

Ειδικότερα αστυνομικοί κατά την διάρκεια περιπολίας τους, στο πλαίσιο γενικότερης επιχείρησης για την πρόληψη κλοπών – διαρρήξεων στο Ρέθυμνο, εντόπισαν και συνέλαβαν επ \’ αυτοφώρω τους παραπάνω αλλοδαπούς, κατά τον χρόνο που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν καλώδια χαλκού, από νεοαναγειρόμενη οικοδομή ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων, την κατοχή των οποίων, αλλά και την παρουσία τους στον χώρο, δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Από την έρευνα και την προανάκριση, προέκυψε ότι ο 47χρονος, την Πέμπτη είχε προσπαθήσει, αυτή τη φορά με επιτυχία, και αφαιρέσει από νεοαναγειρόμενη οικοδομή ιδιοκτησίας ενός 36χρονου, καλώδια χαλκού αξίας συνολικής αξίας 2000χιλ. ευρώ.

Οι δύο άνδρες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ διερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook