Την πρώτη του προπόνηση στον Πλατανιά πραγματοποίησε την Πέμπτη (22/11) το μεσημέρι ο Άγγελος Αναστασιάδης, που προχώρησε και σε δηλώσεις στα τοπικά μέσα.

«Από την στιγμή που αποφασίσαμε να έρθουμε εδώ ήρθαμε με σκοπό να δουλέψουμε. Όπως είναι οι συνθήκες της δουλειάς έτσι θα λειτουργήσουμε και είμαστε υποχρεωμένοι βάσει των συνθηκών που υπάρχουν εδώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά και να την τελειώσουμε. Εύχομαι να την τελειώσουμε καλά» είπε αρχικά ο 59χρονος προπονητής, που σχετικά επικαλέστηκε την Παναγία για να πετύχει το στόχο της η ομάδα του, ενώ έκανε αναφορά και στον αδικοχαμένο Ζαχαρία Καραντωνάκη:

«Η Παναγία το ήθελε να έρθουμε και ήρθαμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσουμε να μας φωτίσει κιόλας να κάνουμε αυτά που πρέπει. Να μας φωτίσει να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά ούτως ώστε να γίνουμε όσο το δυνατό γίνεται και καλύτεροι άνθρωποι και καλύτερη ομάδα. Δεν έχω και πολλή όρεξη γιατί ήρθα σε μία δυσάρεστη στιγμή και για τον τόπο και για την ομάδα. Να ευχηθούμε στην οικογένεια και στους φίλους και τους γνωστούς καλό κουράγιο. Η Παναγιά να είναι μαζί τους, να τους βοηθήσει γιατί αυτά είναι πάρα πολύ δύσκολα πράγματα. Οι απέξω δίνουμε ευχές αλλά εκείνη το γνωρίζουν. Να τους ευχηθούμε κουράγιο μεγάλο και θα τελειώσω με αυτό. Έχουμε ένα λόγο παραπάνω για το παιχνίδι της Κυριακής, γι’ αυτό το παλικαράκι που ήταν από τα σπλάχνα μας, να τα δώσουμε όλα με τον Παναθηναϊκό και εύχομαι να γίνουν όλα καλά».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook