Το… πνεύμα επέτρεψε στον Αγγελο (Αναστασιάδη) να συμβιβαστεί με την κοσμική πραγματικότητα. Αυτήν τη φορά η πνευματική παρέμβαση ήταν θετική.
Και έτσι, η… ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου, το σήμερα και το αύριό του, που ακούει στο όνομα Πλατανιάς, απέκτησε τον Αγγελό της! Πέρα από το χιούμορ, η ουσία είναι μία: Ο κάθε άνθρωπος έχει την απόλυτη ελευθερία να κανονίζει το πότε και πού θα εργαστεί.
Είναι γούστο του και καπέλο του και δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να περνάει τον κόσμο για μειωμένης αντίληψης όντα. Ο κ. Αναστασιάδης είναι καλός προπονητής. Υστερεί, βέβαια, δραματικά στην προετοιμασία της ομάδας. Ομως είναι «αετός» στον πάγκο. Ισως ο κορυφαίος σε αυτό τον τομέα! Η εκπληκτική ικανότητά του στη διαχείριση ενός αγώνα και κυρίως η άμεση αντίδρασή του στις συνθήκες που διαμορφώνονται κατά τη ροή του, τον καθιστά μοναδικό στο είδος.
Αυτή ακριβώς η πλευρά του είναι που ανεβάζει κατά πολύ τον μέσο όρο του σαν προπονητή. Τον καθιστά καλό προπονητή. Ομως από την άλλη, το μπέρδεμα των πνευματικών του αναζητήσεων σε ζητήματα της καθημερινότητάς του δημιουργεί τεράστια ερωτήματα. Γιατί όλοι ξέρουμε πως όποιος ασχολείται με τέτοια, δεν τα διαφημίζει σε όλη τη χώρα. Αντίθετα, τα έχει καλά φυλαγμένα στα απόκρυφα της ζωής του. Ετσι διατηρείται ακέραια και η αξία τους. Αυτός τα διατυμπανίζει! Αρα;…

Το κείμενο αυτό ανήκει στον Στράτο Σεφτελή και δημοσιεύτηκε στο Εθνοσπόρ 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook