Το βράδυ του Σαββάτου (24/11) αναχωρούν με προορισμό την Αθήνα επτά αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με σκοπό να πάρουν μέρος στο τεστ επιλογής της Εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:
Αναχωρούν το βράδυ του Σαββάτου (24/11) για την Αθήνα, επτά συνολικά αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων προκειμένου να πάρουν μέρος στο τεστ επιλογής της Εθνικής ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί την επομένη (25/11), στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά από ώρες 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι.
Εκτός της Γιάννας Γκεοργκίεβα και της Αντωνίας Μαζοκοπάκη, που έχουν κληθεί επίσημα από την Ομοσπονδία, θα πάρουν μέρος -άτυπα, αλλά στην περίπτωση που ικανοποιήσουν θα επιλεγούν στην Εθνική- άλλα πέντε κορίτσια. Πρόκειται για την Αφροδίτη Τσιαούση, τη Μαριλένα Βοζινάκη, την Αλεξάνδρα Μουζακίτη, τη Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη και τη Νεφέλη Μπαδογιάννη. Η εισήγηση για τη συμμετοχή τους στα τεστ έγινε από την προπονήτρια Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ν.Ο.Χ., Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα που θα βρεθεί επίσης στον Άγιο Κοσμά.
Υπενθυμίζεται πως όσα κορίτσια -απ\’ όλη την Ελλάδα- πείσουν το τεχνικό επιτελείο των Εθνικών μας ομάδων, θα επιλεγούν στο καμπ προετοιμασίας που θα ξεκινήσει τη  Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στον Άγιο Κοσμά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook