Με νέα πρόσωπα τους Σαρ και Μονιάκη στο βασκό του σχήμα ο ΟΦΗ θα παραταχθεί αύριο (5.15 μ.μ Novasports 1) στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ. Οι «ασπρόμαυροι» αναγνωρίζουν την δύναμη του αντιπάλου στους «Ζωσιμάδες» ωστόσο γνωρίζουν και της δικές ντους δυνάμεις και δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν την μάχη τους για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Τα προβλήματα για των Νίκο Αναστόπουλο είναι δυο, Μπουρμπος και Χαριτωνίδης οι οποίοι και έμειναν εκτός αποστολής. Οσον αφορά τώρα τα πλάνα του προπονητή της ασπρόμαυρης ομάδας αναμενεται να παρατάξει ένα 4-2-3-1 με τον Σαρ να κάνει το ντεπούτο του αλλά και τον Μονιάκη να επιστρέφει στο βασικό σχήμα.

Συμφωνα με τα όσα άφησε να φανουν ο «αλενατόρε» ο ΟΦΗ θα παραταχθεί με τον Γουναρίδη νκάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Ζαχαράκη, στο αριστερό άκρο τον Μονιάκη και στόπερ τους Σαρ και Σόουζα. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Βερόν με τον Ιωαννίδη με τον Λαμπρόπουλο πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή , ενώ στην επίθεση η τριπλέτα θα αποτελείται από τους Κουτσιανικούλη (δεξιά), Σίσιτς (αριστερά) και Παπάζογλου στην κορυφή.

Οσον αφορά τώρα την αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ αποτελούν οι :

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Βάντο, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Βερόν, Ιωαννίδης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Ζορμπάς, Βαλεριάνος και Καπουράνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook