Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο γνωστός δάσκαλος πολεμικών τεχνών και κάτοχος τεσσάρων(4) ρεκόρ Γκίνες κ. Κώστας Καρυπίδης για να παραβρεθεί στην μεγάλη επίδειξη πολεμικών τεχνών που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών www. Polemikes-tehnes.gr και που θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο «Λίντο» την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 6 μμ.

Ο κ. Καρυπίδης, ο οποίος παρουσία όλων των συμμετεχόντων στην εκδήλωση θα επιχειρήσει και την κατάκτηση νέου ρεκόρ Γκίνες(τα 10 πιο γρήγορα κοψίματα με σπαθί σε στόχο), επισκέφθηκε τον Δήμο Ηρακλείου υπό την αιγίδα του οποίου τελεί η εκδήλωση μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, τις ευχές του για την καλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και ανταλλάζοντας αναμνηστικά δώρα με τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Γιαλιτάκη.

Στη συνάντηση που υπήρξε εγκάρδια, ο κ. Γιαλιτάκης αφού συνεχάρη τον κ. Καρυπίδη για το έργο του στο χώρο των πολεμικών τεχνών , τον διαβεβαίωσε για το μεγάλο ενδιαφέρον του Δήμου Ηρακλείου.

Είπε χαρακτηριστικά: «Η εκπαίδευση από τους πολύ καλούς δασκάλους που διαθέτει η χώρα μας αλλά και η Κρήτη βεβαίως, των παιδιών και των νέων ανθρώπων, στις πολεμικές τέχνες σε αθλητικό πνεύμα, διαπλάθει χαρακτήρα δυνατό και ευήθη, ικανό να αντισταθεί στα αρνητικά μηνύματα της σύγχρονης κοινωνίας. Για τούτο ο Δήμος Ηρακλείου υποστηρίζει και θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτή την αξιόλογη εκδήλωση»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook