Λένε πώς, αν σε κουτσουλήσει κάποιο πουλί, σημαίνει τύχη και για την περίπτωση ενός κατοίκου της Νέας Ζηλανδίας φαίνεται πως κάτι τέτοιο αποτελεί πραγματικότητα. Ο νεαρός άνδρας είχε… τύχη βουνό, αφού κέρδισε στο Λόττο 100.000 δολάρια, μετά την απόφαση του να προκαλέσει την τύχη του!

Σημάδι τύχης θεώρησαν οι φίλοι του νεαρού άνδρα το γεγονός ότι ένα πουλί τον κουτσούλησε και έτσι τον προέτρεψαν να παίξει Λόττο, θεωρώντας πως έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει το τυχερό νούμερο.
 
O νεαρός άνδρας αρχικά έβρισκε αστεία τα όσα έλεγαν οι φίλοι του. Όταν όμως βρέθηκε έξω από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, σκέφτηκε να διαθέσει τα 5 δολάρια που είχε στην τσέπη του, για να παίξει ένα παιχνίδι.
«Δεν το πιστεύω ότι θα μπορούσα να υπάρξω τόσο τυχερός» δήλωσε ο νικητής του Λόττο, ο οποίος πλέον είναι πλουσιότερος κατά 100.000 δολάρια, τονίζοντας πως η ζωή του ξεκινά από την αρχή, ύστερα από αυτή την τυχερή του στιγμή, και σκοπεύει να τη χαρεί στο έπακρο.
 
Άρα, την επόμενη φορά που κάποιο περιστέρι «κάνει την ανάγκη του» πάνω σας, σκεφτείτε το σοβαρά να παίξετε και εσείς Λόττο. Ίσως φανείτε και εσείς τυχερός!

cosmo