Αυτό το υπερτροφικό θηρίο, καλείται bishop (η μετάφραση της λέξης σημαίνει Επίσκοπος). Είναι ένας αφρικανικός ελέφαντας ταύρος, με βάρος πέντε τόνων ο οποίος είναι κυρίαρχος στην περιοχή του και ξεχειλίζει από οργή. Σε σύγκριση λοιπόν με αυτόν τον γίγαντα με τις τεράστιες φυσικές δυνάμεις, το μικρό κορεάτικο μοντέλο πόλης δεν είχε καμία τύχη.

Ένα νέο ζευγάρι που απολάμβανε το σαφάρι στη Νότια Αφρική μέσα σε ένα Hyundai Atos, δέχθηκε την επίθεση από έναν τεράστιο ελέφαντα, τον οποίο βλέπουμε να βρίσκεται δίπλα και στη συνέχεια πίσω από ένα άλλο κορεάτικο μοντέλο πόλης, ένα Chevrolet Spark, οι επιβάτες του οποίου ήταν αυτόπτες μάρτυρες ενός σοκαριστικού συμβάντος.

\"\"

\"\"

\"\"

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ελέφαντας κάρφωσε με τον χαυλιόδοντα το Atos και αφού το πέταξε ψηλά, το μικρό αυτοκίνητο προσγειώθηκε με τον ουρανό προς τα κάτω και τις ρόδες προς τα επάνω.

« Ήρθε προς την πλευρά του αυτοκινήτου, το ανασήκωσε με τον χαυλιόδοντα του, και στη συνέχεια αυτό έπεσε στη οροφή του. Ο ελέφαντας μετά το επεισόδιο έφυγε ήρεμα. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αφού βγήκε από αυτό, γονάτισε στο έδαφος ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Οι αρχές του εθνικού πάρκου στην Νότιο Αφρική αναζητούν τώρα το τεράστιο ζώο, προκειμένου να διαπιστώσουν αν χρειάζεται ιατρική φροντίδα μετά την πρόσκρουσή του με το αυτοκίνητο.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook