Στο καμπ της Εθνικής ομάδας Κορασίδων-Νεανίδων Συγχρονισμένης κολύμβησης κλήθηκαν οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία Μαζοκοπάκη και Μαριλένα Βοζινάκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΝΟΧ:

"Η Γιάννα Γκεοργκίεβα, η Αντωνία Μαζοκοπάκη και η Μαριλένα Βοζινάκη είναι τα τρία κορίτσια εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που επελέγησαν από την Ομοσπονδιακή προπονήτρια, Μαρία Θηβαίου, να πάρουν μέρος στο καμπ της Εθνικής ομάδας Κορασίδων - Νεανίδων Συγχρονισμένης Κολύμβησης που ξεκίνησε τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στον Άγιο Κοσμά και θα ολοκληρωθεί μετά από μία εβδομάδα (2/12). Οι αθλήτριες του Ν.Ο.Χ. κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (25/11) κι έτσι για τις επόμενες μέρες, ενσωματώνονται στις τάξεις της Εθνικής. 
Αντίθετα και παρά τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησαν, η Αφροδίτη Τσιαούση, η Αλεξάνδρα Μουζακίτη, η Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη και η Νεφέλη Μπαδογιάννη δεν θα έχουη την ίδια ευκαιρία. Παρόλα αυτά, η κυρία Θηβαίου είναι πολύ ευχαριστημένη από την προσπάθειά τους και αναμένεται στο επόμενο διάστημα να τις "τσεκάρει" εκ νέου."