Στο καμπ της Εθνικής ομάδας Κορασίδων-Νεανίδων Συγχρονισμένης κολύμβησης κλήθηκαν οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία Μαζοκοπάκη και Μαριλένα Βοζινάκη.
Αναλυτικά η ενημέρωση του ΝΟΧ:
\”Η Γιάννα Γκεοργκίεβα, η Αντωνία Μαζοκοπάκη και η Μαριλένα Βοζινάκη είναι τα τρία κορίτσια εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που επελέγησαν από την Ομοσπονδιακή προπονήτρια, Μαρία Θηβαίου, να πάρουν μέρος στο καμπ της Εθνικής ομάδας Κορασίδων – Νεανίδων Συγχρονισμένης Κολύμβησης που ξεκίνησε τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στον Άγιο Κοσμά και θα ολοκληρωθεί μετά από μία εβδομάδα (2/12). Οι αθλήτριες του Ν.Ο.Χ. κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (25/11) κι έτσι για τις επόμενες μέρες, ενσωματώνονται στις τάξεις της Εθνικής. 
Αντίθετα και παρά τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησαν, η Αφροδίτη Τσιαούση, η Αλεξάνδρα Μουζακίτη, η Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη και η Νεφέλη Μπαδογιάννη δεν θα έχουη την ίδια ευκαιρία. Παρόλα αυτά, η κυρία Θηβαίου είναι πολύ ευχαριστημένη από την προσπάθειά τους και αναμένεται στο επόμενο διάστημα να τις \”τσεκάρει\” εκ νέου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook