Κεραυνός εν αιθρία ή, σχεδιασμός που τρέχει για κάμποσο καιρό και απλά σιγά σιγά τώρα βγαίνει στην επιφάνεια; Όπως και να έχει μετά τα όσα συζητήθηκαν στο ΔΣ του Παναθηναϊκού χθες και τις σκέψεις για προσπάθεια συνεννόησης με άλλα κλαμπ και στο φόντο την απόπειρα δημιουργίας νέας λίγκας, ήρθαν και οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια να βάλουν φωτιά στην ήδη έκρυθμη κατάσταση!

Ο γνωστός δικηγόρος και ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής μιλώντας χθες το βράδυ σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό αποκάλυψε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για τη δημιουργία νέου πρωταθλήματος στη θέση της Σούπερ Λίγκας στη σημερινή της μορφή!

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τη δημιουργία νέου πρωταθλήματος όπου θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η Παναχαϊκή, η Δόξας Δράμας, ο Ηρακλής, χωρίς την συμμετοχή του Ολυμπιακού και των άλλων ομάδων!

Άγνοια Μώραλη…

Ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε άγνοια περί των σεναρίων για δημιουργία νέου πρωταθλήματος . O πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ξεκαθάρισε πώς δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση για το θέμα, αφού καμία ΠΑΕ δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά στη διοργανώτρια αρχή:

«Δεν γνωρίζω κάτι κανένα θέμα για νέο πρωτάθλημα. Προεδρεύω σε μία λίγκα που κανένα μέλος δεν έχει έρθει με ανάλογο αίτημα», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook