Η προβολή της Ελλάδας και η προσέλκυση επενδύσεων είναι οι κύριοι στόχοι της επίσκεψης του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη στη Νέα Υόρκη, κατά την οποία θα έχει σειρά επαφών με επιχειρηματίες, επενδυτές και εκπροσώπους της ομογένειας.

«Χτίζοντας μια νέα Ελλάδα» είναι ο τίτλος του 14ου Ετήσιου Φόρουμ Επενδυτών στο οποίο θα είναι κεντρικός ομιλητής ο υπουργός, ενώ ακολούθως θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε ανταποκριτές μέσων ενημέρωσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης, θα πραγματοποιήσει από αύριο, Τετάρτη, επίσκεψη στη Νέα Υόρκη.

Ειδικότερα, αύριο, 28 Νοεμβρίου, ο κ. Χατζηδάκης θα συμμετάσχει και θα απευθύνει χαιρετισμό σε δείπνο εργασίας που διοργανώνει ο γενικός διευθυντής της Dow Chemical, Ανδρέας Λιβέρης, στο οποίο θα μετάσχουν Ελληνοαμερικανοί και Αμερικανοί επιχειρηματίες.

Την επόμενη ημέρα, την Πέμπτη, ο υπουργός θα είναι κεντρικός ομιλητής στο 14ο Ετήσιο Φόρουμ Επενδυτών με τίτλο «Χτίζοντας μια νέα Ελλάδα», που πραγματοποιείται στο Metropolitan Club.

Ακολούθως, ο κ. Χατζηδάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε ανταποκριτές μέσων ενημέρωσης.

Την Παρασκευή ο υπουργός Ανάπτυξης θα επισκεφθεί το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της «Ελληνικής ημέρας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης – NYSE».

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα υπάρξει σειρά επαφών με επιχειρηματίες, επενδυτές και εκπροσώπους της ομογένειας.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook