Συνέντευξη στο Αμερικανικό περιοδικό «GQ» και στον δημοσιογράφο Κρις Χερθ με τίτλο «Ζωντανά στην τηλεόραση-Η πτώση της Ελλάδας» έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου η οποία μάλιστα έκανε και μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση.

Διαβάστε τι είπε:

Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας.

Στα πλαίσια του ίδιου ρεπορτάζ, στα πλαίσια του οποίου επίσης έδωσε συνέντευξη η Λιάνα Κανέλλη και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Μιχαλολιάκος περιγράφεται ως «ευτραφής μεσήλικας με υπεροπτικό ύφος» και ο Τσίπρας ως «νέος και χαρισματικός».

Ενώ συγκεκριμένα για το επεισόδιο με το χαστούκι, η Ρένα Δούρου -που εξηγεί ότι πλέον δεν μπορεί να χρησιμοποιεί Μέσα μαζικής μεταφοράς- δηλώνει πως

Το μοναδικό που με κάνει πραγματικά θυμωμένη είναι ότι, για μέρες μετά, αυτό το γαμ@μ$ν* κλιπάκι αναπαράχθηκε από τα μίντια και τα social media. Ο τύπος πέταξε το νερό και το βίντεο παίχτηκε μέχρι και στο Τόκυο.

Το πρόβλημα του (σ.σ. του Κασιδιάρη) είναι ότι είμαι ξανθιά, νέα και πολιτικός. Μην ξεχνάτε ότι οι νεο-ναζιστικές οργανώσεις, σχετικά με τις γυναίκες, θεωρούν ότι πρέπει να είναι μητέρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook