Σπουδαίο διπλό που τον ανεβάζει στην 5η θέση της βαθμολογίας πήρε ο Εργοτέλης στα Πηγάδια νικώντας με 0-1 την Ξάνθη. Το γκολ για τους κιτρινόμαυρους σημείωσε ο Ρομάνο στο 32ο λεπτό ενώ η Ξάνθη πέρα από τις πολλές ευκαιρίες που έχασε είχε και δύο δοκάρια! 
 Ο Νίκος Καραγεωργίου χρησιμοποίησε τον Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια, αριστερά τον Βίσιο, δεξιά τον Γιαλούση και στα στόπερ τους Σασιασβίλι και Χίμπλιγκερ. Στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Σίλβα Ζούνιορ, Μπέτο και Φραγκουλάκης ενώ στην επίθεση ήταν οι Ρομάνο, Βερμπακόφσκις και Μπούντιμιρ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

18\’ Ο Μπέρτο τροφοδότησε τον Μαρσελίνιο , αυτός έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. 

24\’ Φάουλ για τον Εργοτέλη, με τον Φραγκουλάκη η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Λυμπερόπουλου.

29\’ Σέντρα του Κατόνγκο, η μπάλα έφτασε στον Μαρσελίνο, έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Δασκαλάκη. 

32\’ ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη! Ο Ρομάνο βγήκε απέναντι στον Λυμπερόπουλο, πλασάρει σωστά κάνοντας το 0-1 για τους Κρητικούς! 

47΄ Τακουνάκι του Μπούγκα η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Δασκαλάκη.

80\’ Φάουλ του Μαρσελίνιο ο Δασκαλάκης μπλόκαρε τη μπάκα. 

Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος (33\’ Γκσπούρνινγκ), Μπόατενγκ, Βάλλας, Κωστούλας, Τζαγκι, Μαρσελίνιο, Φλίσκας, Κατόγνκο, Πόι (71\’ Μπουκαμένγκα), Μπέρτος, Σουάνης (46\’ Μπούγκα) 

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Μπουντιμίρ (91\’ Ορφανός), Σασιασβίλι, Ρομάνο, Βίσιο, Βερπακόφσκις (92\’ Χαντί), Σίλβα Ζούνιορ, Φραγκουλάκης (67\’ Κυριακίδης), Μπέτο, Γιαλούσης .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook