Μετά από ένα μήνα (παρά μία μέρα) η Επισκοπή επέστρεψε και πάλι στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας στο \”Θ. Βαρδινογιάννης\” του Πατούχα με 1-0 χάρις στο γκολ του Νικολάου. Η ομάδα του Ρεθύμνου είχε να κερδίσει από τις 27 Φεβρουαρίου (3-2 το Ρέθυμνο τότε) και προερχόταν από δυο σερί ήττες και με τη νίκη αυτή μείωσε στους 6 τους βαθμούς διαφοράς της από τον Ρούβα αλλά έχει μηδαμινές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά τις ήττες από Ηρόδοτο (0-1 εκτός) και Ασίτες (0-2 εντός) η ομάδα του Ρεθύμνου ήθελε να βάλει \”στοπ\” στα αρνητικά αποτελέσματα και επιζητούσε τη νίκη απέναντι στον Πατούχα, ο οποίος από την μεριά του ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην κινδυνέψει στην πορεία. Τελικά το γκολ του Νικολάου στο 31\’ με πέναλτι…έγειρε την πλάστιγγα υπερ των γηπεδούχων και τους έδωσε τη νίκη αφού δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος. Αυτό ήταν το 7ο προσωπικό γκολ του πρώην επιθετικού του Πλατανιά ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της Επισκοπής στο πρωτάθλημα.

Επισκοπή: Βογιατζιδάκης, Καψαλάκης, Μανταδάκης, Β. Κατσαμάς, Πετράκης, Καραβιώτης (6’λ.τ Μ. Κατσαμάς), Βελονάκης, Κοκκινάκης, Νικολάου (73’ Αντιασβίλι), Μιχελακάκης (83’ Σουμπασάκης), Χαρατσής.

Πατούχας: Χωματάς, Μ. Μπιτσακάκης (87’ Αποστολάκης), Κατέλας, Σουργιάς, Α. Κουνενάκης (87’ Ε. Μπιτσακάκης), Καστελλιανάκης, Καραντινάκης, Καραταράκης, Καρτσώνης, Παπαδημητρίου, Δ. Λουλάκης (73’ Ε. Λουλάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook