O Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Κρήτης, κ. Α. Κλινάκης, και ο Προϊστάμενος Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε. Κρήτης, κ. Γ. Περικλειδάκης, θα μεταβούν τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 στο Ρέθυμνο προκειμένου να συναντηθούν με το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ρεθύμνης, κ. Ε. Κοντογιάννη και το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ρεθύμνης, κ. Α. Ταξάκη, παρουσία και των Σχολικών Συμβούλων και των δυο βαθμίδων Εκπαίδευσης .

Στη συνάντηση αυτή που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Δ/θμιας Εκπ/σης Ρεθύμνης στις 10.00 π.μ. θα τεθούν προς συζήτηση τρέχοντα θέματα αλλά και ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν τις δύο Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. Ρεθύμνης.

Στη συνέχεια, ο Περιφερειακός Δ/ντης θα παρευρεθεί στην προγραμματισμένη συνάντηση που πραγματοποιείται στο Ρέθυμνο με θέμα: «Ενημέρωση για τις εκδηλώσεις και δράσεις για τα 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα – συντονισμός ενεργειών».

Η συγκεκριμένη συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών & Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook