Με ψυχή και πάθος για να αφιερώσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους Ζαχαρία Καραντωνάκη αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της Κ17 του Πλατανιά και τα κατάφεραν.

Το τελικό 4-4 απέναντι στον πρωτοπόρο Αστέρα Τρίπολης και η πολύ καλή εμφάνιση ήταν αφιερωμένα στον Ζάχο, τη μνήμη του οποίου τίμησαν και οι δυο ομάδες καταθέτοντας λουλούδια σε ένα σημείο του γηπέδου Μουρνιών.

Οι παίκτες του Πλατανιά φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια και αφιέρωσαν όλα τα γκολ τους στον Ζαχαρία.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 7' με τον Χρήστου, με τον Κολομπάκη να "απαντάει" στο 10'.

Με δύο γκολ των Κυριακόπουλου (34') και Πολύδωρου (38') οι φιλοξενούμενοι πήγαν με προβάδισμα 1-3 στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Κολομπάκης στο 47' μείωσε σε 2-3, για να δώσει πάλι αέρα δύο τερμάτων στον Αστέρα ο Τριανταφύλλης στο 63'.

Ο αρχηγός του Πλατανιά και επιστήθιος φίλος του Καραντωνάκη, Κοντορινάκης, μείωσε στο 75' και ο Κολομπάκης στο 85' με το τρίτο του προσωπικό γκολ χάρισε το βαθμό στους "ερυθρόλευκους".

Πλατανιάς (Μαναρώλης-Παπαδομανωλάκης): Ευθυμάκης, Κελάκης, Μάνικος (46’ Μαγαράκης), Μανωλεδάκης (70’ Φυντικάκης), Κοκονάκης, Πάτας, Κοντορινάκης, Γιουρουκάκης (85’ Δημητρίου), Κολομπάκης, Κουντουράκης (46’ Πλατινάκης), Λεβεντάκης (46’ Κοκκινάκης)

Αστέρας Τρίπολης (Μπεντεβής): Τεφτερίδης, Πολύδωρος, Μηλιώτης, Καστριτσέας, Ζήσης (87’ Προύντζος), Βελισσάρης, Χρήστου (48’ Γογωνάς), Σαλαπάτας, Τριανταφύλλης, Τσιώλης (70’ Παπαπέτρου), Κυριακόπουλος (63’ Γκρόσιος).Λευτέρης Αντωνακάκης