Οι \”Ράδιο Αρβύλα\” έκαναν σχολή και τώρα τα υπόλοιπα κανάλια σπεύδουν σε αναζήτηση αντίστοιχων τους σατιρικών ταλέντων…Σάτιρα, ακόμα περισσότερη σάτιρα! Αυτό φαίνεται να γίνεται το νέο σύνθημα των ελληνικών καναλιών παρακολουθώντας την επέλαση εκπομπών όπως αυτή των \”Ράδιο Αρβύλα\”  ή της \”Ελληνοφρένειας\” στον ΣΚΑΙ. Για να μην μιλήσουμε για τη σαρωτική παρουσία του Λάκη Λαζόπουλου, που με το \”Τσαντίρι\” του μονοπωλεί κάθε Τρίτη το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. 

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, το Mega έχει αρχίσει την αναζήτηση κωμικών και σατιρικών καλλιτεχνών στρέφοντας το ενδιαφέρον του σε άφθαρτα πρόσωπα του stand up comedy. Ανάμεσα σε αυτούς, συζητήσεις γίνονται από το κανάλι με τον σεναριογράφο της σειρά \”Η γενιά των 529 ευρώ\” Λάμπρο Φισφή, ο οποίος διαθέτει τέτοια καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Με σατιρική εκπομπή σκέφτεται να ενισχύσει το prime time μου και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, που συζητά αυτή τη στιγμή με καλλιτεχνικά σχήματα που έχουν ανεβάσει σατιρικές παραστάσεις. Εναλλακτικά, ο σταθμός εξετάζει την περαιτέρω αξιοποίηση της ήδη επιτυχημένης \”Ελληνοφρένειας\” 

Ετοιμαστείτε λοιπόν για πολλά γέλια! 

zappit