ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο Φάνης και οι οικολόγοι στην Αρκαδία ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, που όλα δείχνουν ότι θα πάρουν άσχημη τροπή. Ο Ανδρόνικος με τον Αλέξη συναντούν τον Κυριάκο κι απαιτούν να μάθουν τι του είχε ζητήσει ο Στέφανος. Η Ξένια πέφτει από τα σύννεφα όταν συνειδητοποιεί τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της...Ορκίζει το Σωτήρη να το κρατήσει μυστικό και πηγαίνει να βρει το Φιλίππου, ζητώντας βοήθεια. Η αντίδρασή του δεν είναι αυτή, που περίμενε.

ΤΕΤΑΡΤΗ


Η Μαίρη προσπαθεί με αφορμή το γάμο των παιδιών, να ξαναφτιάξει τη σχέση της με τη Βάσω που όμως εξακολουθεί να την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και να επικρίνει τη σχέση της με τον Μάνο. Η Ελπίδα με προτροπή του Αλέξη δίνει γενετικό υλικό για να γίνει τεστ DNA, χωρίς να γνωρίζει το λόγο. Η ανομολόγητη έλξη μεταξύ τους βαθαίνει και η Ελπίδα νιώθει άσχημα απέναντι στον Χάρη, που είναι τόσο καλός απέναντί της.

ΠΕΜΠΤΗ


Η Ελπίδα προσπαθεί να ελέγξει την έλξη που αισθάνεται για τον Αλέξη, και γι' αυτό γαντζώνεται από το Χάρη και αποδέχεται με ανακούφιση να φύγει μαζί του για διήμερο στην 'Υδρα. Η Ξένια πιέζει το Φιλίππου να αναλάβει τις ευθύνες του, ώσπου μαθαίνει μια οδυνηρή αλήθεια. Η Κάτια συντετριμμένη πληροφορείται από τον Μάνο για το πόσο αδίκησε τα παιδιά της, έστω και από την υπερβολική της αγάπη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

O Αλέξης παίρνει αίμα από τη Βάσω και το πάει στο εργαστήριο για να γίνει το τεστ DNA. Ο Μάνος ετοιμάζεται να πάει στην Αρκαδία για να βοηθήσει τον Φάνη, αλλά η Μαίρη διαμαρτύρεται πως την αφήνει να βγάλει όλη τη δουλειά μόνη της. Η Ζέτα για άλλη μια φορά φλερτάρει τον Ηλία και τον πείθει να βγουν οι δυο τους για φαγητό. Στην 'Υδρα, η Ελπίδα προσπαθεί να αναθερμάνει τα αισθήματα της για τον Χάρη...