Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές και τοπικές ομίχλες το πρωί περιμένουμε για σήμερα Δευτέρα. Τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου στη Β. Ελλάδα, από 6 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 11 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Μυρτώο Πέλαγος ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.