Διασκέδασε, ήπιε αρκετά… παραπάνω και είπε να «ξεδώσει» σηκώνοντας στο πόδι το κέντρο της Κοζάνης πυροβολώντας στον αέρα και μάλιστα σε ώρα που βρίσκονταν παιδιά στους δρόμους, ένας αστυνομικός που υπηρετεί σε ειδική ομάδα της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης!

Οι κάτοικοι της πόλης έσπευδαν να καλυφθούν όπως μπορούσαν, όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα στους δρόμους γύρω από μια κεντρική πλατεία και τους δύο επιβάτες του να πυροβολούν ξανά και ξανά, χωρίς να δείχνουν ότι καταλάβαιναν τι έκαναν! Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, που συνέλλεξε 14 κάλυκες από αβολίδωτα φυσίγγια, τα οποία μπορεί να ήταν ακίνδυνα αλλά σκόρπισαν τον τρόμο στον κόσμο.

Οι πιο ψύχραιμοι είχαν συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και τον έδωσαν στους αστυνομικούς, που δεν άργησαν να το εντοπίσουν, να συλλάβουν τους ενόπλους που ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ και να κατάσχουν το όπλο. Όταν άκουσαν τον έναν να τους αποκαλύπτει ότι είναι… συνάδελφός τους, τα έχασαν αλλά αυτό δεν άλλαξε τη… μοίρα του δράστη που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα μαζί με τον φίλο του, ενώ σε βάρος του αναμένονται ΕΔΕ και πειθαρχικές ποινές!