Σε εξέλιξη βρίσκονται τα αντιπλημμυρικά έργα στο Δήμο Γόρτυνας, με το βάρος να πέφτει στο καθαρισμό των ρεμάτων που διέρχονται μέσα από τους διάφορους οικισμούς.

Τις προηγούμενες ημέρες τα μηχανήματα του Δήμου Γόρτυνας καθάρισαν την κοίτη του Λιθαίου ποταμού, στο ύψος της γέφυρας της Μητρόπολης, ενώ ανάλογες εργασίες πραγματοποιήθηκαν και στο ρέμα της Βαγιονιάς, που επί σειρά ετών είχε αφεθεί στην μοίρα του, με αποτέλεσμα να έχει μπαζωθεί από χώματα και άλλα αδρανή υλικά.

Ο αντίδημαρχος Γόρτυνας, Κώστας Τσικνάκης, τόνισε πως τα συγκεκριμένα προληπτικά έργα ήταν απαραίτητο να γίνουν ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα από νεροποντές, επισημαίνοντας συνάμα πως ο Δήμος Γόρτυνας επιτελεί σημαντικό έργο, παρά τα οικονομικά προβλήματα που τον μαστίζουν.

\”Οι χειριστές στα μηχανήματα του Δήμου εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να προλάβουν να ολοκληρώσουν τις εργασίες πριν αρχίσει η βαρυχειμωνιά. Σαν δημοτική αρχή, παρά τα μύρια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τα οποία έχουν αποτέλεσμα πολλές φορές να μην έχουμε να βάλουμε ούτε καύσιμα στα μηχανήματα, θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις και να εκτελούμε έργα που έχουν προληπτικό χαρακτήρα\” ήταν τα λόγια του κ. Τσικνάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook