Ένας Έλληνας κομμωτής, που έχει χτενίσει μερικές από τις μεγαλύτερες δημοσιότητες του Χόλιγουντ, έβγαλε στο σφυρί το «κάστρο του» στην Αυστραλία που σήμερα θεωρείται ένα από τα δέκα καλύτερα μπουτίκ- ξενοδοχεία του πλανήτη!

Κομμωτής και μακιγιέρ των διάσημων ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος αγόρασε πριν λίγα χρόνια, ένα σχεδόν εγκαταλειμμένο κάστρο στην παραθαλάσσια περιοχή Μάουντ Μάρθα της Βικτώριας έναντι 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Με πολύ μεράκι και καλό γούστο και αφού ξόδεψε ένα εκατομμύριο δολάρια μετέτρεψε το Glynt Manor σε ένα σύγχρονο παλάτι, που σήμερα είναι στον κατάλογο των δέκα κορυφαίων ξενοδοχείων- μπουτίκ στον κόσμο.

Ήταν μάλιστα τέτοια η επιτυχία του που έγινε και ριάλιτι σόου, με τίτλο «Demetri\’s Castle», στο κρατικό κανάλι της SBS πριν δυο χρόνια. Το κάστρο διαθέτει 30 δωμάτια με φαντασμαγορική θέα στον κόλπο του Πορτ Φίλιπ, τα οποία ενοικιάζονται από 550 έως 900 δολάρια την βραδιά.

\"\"

Σήμερα ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος πουλά το ξενοδοχείο για να ασχοληθεί με άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες στο εξωτερικό μιας και είναι ένας σύγχρονος Οδυσσέας.  Έχει εργαστεί σε διάφορες χώρες του κόσμου. Από την πατρίδα του την Αθήνα  έως το Χόλιγουντ, ενώ κατά καιρούς εργάστηκε στη Ρώμη, το Λονδίνο, το Παρίση και τη Μαδρίτη.

Με καμάρι λέει πως μεταξύ των πελατών του ήταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Κλαούντια Καρντινάλε, ο Ματ Ντέιμον και δεκάδες άλλες γνωστές διασημότητες. Ακόμα και στη Μελβούρνη τον εμπιστεύονται οι βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί Ράσελ Κρόου, Τζέφρι Ρας και πολλά γνωστά ονόματα της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Τώρα πάλι ετοιμάζεται μαζί με την σύζυγό του Λίλα και την κορούλα τους Αλεξία να εγκαταλείψουν τη Μελβούρνη και να εγκατασταθούν στο Λος Άντζελες. Ελπίζοντας βέβαια ότι θα εισπράξει ένα σεβαστό ποσό από την πώληση του παλατιού του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook