Σε τροχιά διάσπασης μοιάζει να βρίσκεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά τη μετωπική σύγκρουση του Πάνου Καμμένου με τον Γιάννη Μανώλη και τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο, που οδήγησε στην καθαίρεσή του και την αντικατάστασή του από τον Παναγιώτη Μελά.

Οι Κώστας Μαρκόπουλος και Χρήστος Ζώης, άσκησαν έντονη κριτική στον κ. Καμμένο, για τις δημόσιες δηλώσεις του, περί συνεργασίας του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ και της εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη.

Aπό την πλευρά του, ο Γιαννης Μανώλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε ως \”λαγό\” τον Πάνο Καμμένο, τονίζοντας ότι το ανυπόγραφο non paper έγγραφο στα μέσα Μαίου -που έκανε λόγο για ψήφο ανοχής των ΑΝΕΛ σε περίπτωση εθνικού κινδύνου- όντως δόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Πάνο Καμμένο στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών για το σχηματισμό κυβέρνησης το Μάιο του 2012. Πρόθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ, πρόσθεσε ο κ. Μανώλης ήταν να γίνει υπουργός Άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος είχε αρνηθεί την ύπαρξη τέτοιου εγγράφου.

Με νέα απάντησή του από τη Βουλή, ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον κ. Μανώλη ως αποστάτη. «Ο Γιάννης Μανώλης λειτούργησε ως αποστάτης. κάποιοι ήθελαν να δημιουργήσουν παραμάγαζα στους Ανεξάρτητους Έλληνες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος μετά τις δηλώσεις Μανώλη στον ΣΚΑΪ.

«Όσοι αντέχουν να συνεχίσουν μαζί μας θα συνεχίσουν οι υπόλοιποι να γυρίσουν στα μαντριά τους» πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ για Μανώλη

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις Καμμένου ήταν η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

«Η αποστασία ξεκινά πάντα από έμμισθους επαγγελματίες τύπου Μανώλη.

Ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης. Καλό ταξίδι.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ».

 

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook