Για διπλό βιασμό κατηγορείται ο πρώην αρραβωνιαστικός της αποθανούσας τραγουδίστριας Amy Winehouse. Η σχεδιάστρια ρούχων και φίλη του επί πενταετία, το όνομα της οποίας δε δόθηκε στη δημοσιότητα, τον κατηγορεί ότι ο Reg Traviss τη βίασε δύο φορές ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη και στη συνέχεια της είπε: «Πάντα ήθελα να στο κάνω αυτό».
Η ίδια υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο 35χρονος σκηνοθέτης την πήγε στο σπίτι του ένα βράδυ που είχε πιει πολύ και την κακοποίησε. Μάλιστα, μετά της δήλωσε ότι θα κρατούσε και τα εσώρουχά της.

Το περιστατικό συνέβη έξι μήνες μετά το θάνατο της 27χρονης Winehouse, τον Ιούλιο του 2011, όταν ο Traviss και η σχεδιάστρια βγήκαν για ποτά σε νυχτερινά μαγαζιά του Λονδίνου.

Στο τέλος της βραδιάς η γυναίκα ήταν πολύ μεθυσμένη και δε μπορούσε να σταθεί. Τότε, ο Traviss της πρότεινε να πάει στο σπίτι του στο Marylebone γιατί ήταν πιο κοντά.

Το θύμα υποστήριξε στο δικαστήριο ότι το τελευταίο που θυμάται από εκείνη τη βραδιά είναι εκείνον να τη βιάζει. Του ζήτησε να σταματήσει κι εκείνος της πρόσφερε κι άλλο ποτό.

Αφού ήπιε ένα ποτήρι κρασί, λιποθύμησε ξανά και όταν συνήλθε ο Traviss τη βίαζε για δεύτερη φορά, είπε στο δικαστήριο Southwark Crown Court. Η γυναίκα είπε ακόμη ότι θυμάται να χάνει τις αισθήσεις της και να συνέρχεται ξανά αρκετές φορές και τον πρώην αρραβωνιαστικό της Winehouse να της λέει: «Πάντα ήθελα να στο κάνω αυτό». Η ίδια υποστήριξε ακόμη ότι δεν είχε καθόλου δυνάμεις και δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι μέχρι το επόμενο απόγευμα. Όταν άρχισε να ψάχνει τα ρούχα της, συνειδητοποίησε ότι δε μπορούσε να βρει τα εσώρουχά της και τον ρώτησε αν τα είχε δει. Τότε εκείνος της απάντησε: «Θέλω να τα κρατήσω».

«Θυμάμαι να ξυπνάω στο κρεβάτι του και εκείνος να κάνει σεξ μαζί μου. Δε μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται. Έπεσα αναίσθητη πάλι και όταν συνήλθα μου έκανε το ίδιο πράγμα. Εκείνη τη στιγμή ένιωθα τόσο πολύ κουρασμένη. Ήταν όλα θολά και δεν καταλάβαινα ακριβώς τι γινόταν. Δεν ήξερα αν ήταν όνειρο ή αν συνέβαινε πραγματικά και λιποθύμησα πάλι. Δεν περίμενα να γίνει αυτό. Δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του. Δε μου αρέσει ο Traviss και δε θα συναινούσα αν δεν ήμουν μεθυσμένη. Πριν από λίγο καιρό είχε πεθάνει η σύντροφός του και ήταν συντετριμμένος. Ένιωθα άσχημα για εκείνον και ήθελα να του κάνω παρέα» είπε.

Ο Traviss αρνείται τις κατηγορίες. Η δίκη συνεχίζεται.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook