Η κόντρα Α.Ο. Χανιά και Πλατανιά, με αφορμή το θέμα του γηπέδου Περιβολίων, καλά κρατεί.
Ο ΑΟΧ με ανακοίνωσή του απαντάει στην ανακοίνωση του Πλατανιά, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει υβριστική.
Αναλυτικά:
Η ομάδα του γειτονικού Δήμου,  μετά την «ανεπανάληπτη» και «μοναδική» πορεία αλλεπάλληλων ανόδων μέχρι τη super league, πορεία που άλλωστε έχει καταγραφεί και σε κασέτες γεμίζοντας όλους μας με υπερηφάνεια, εξέδωσε σήμερα μία ανακοίνωση πανικού, προκειμένου να υπερασπισθεί τον α’ αντιπρόεδρο της, κ. Μαθιουλάκη Εμμανουήλ, εργολάβο δημοσίων έργων. Τον κύριο αυτόν, για τον οποίο ο παράγοντας Γιάννης Τρούλης είχε δημόσια αναφέρει ότι «έφτιαξε το γήπεδο στα Περβόλια, γιατί είναι εργολάβος δημοσίων έργων και ξέρει τη δουλειά» και του οποίου τα σκαφτικά μηχανήματα νομίζαμε αρχικά ότι είχαν βρεθεί τυχαία παρκαρισμένα στον αγωνιστικό χώρο του Γηπέδου Περιβολίων, χρησιμοποιώντας βιολογικού τύπου καύσιμα ( ζάχαρη) που του προμήθευαν όπως είχε δηλώσει κάποιοι «που ήξεραν καλά το γήπεδο» δίχως βέβαια να έχει το θάρρος να κατονομάσει για να υποστεί τις νομικές συνέπειες, θα πρέπει κατά τη γνώμη μας ο Δήμος Χανίων σε ανταπόδοση των ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΝ υπηρεσιών του να λάβει ειδική μέριμνα και να τον κηρύξει  Ευεργέτη, εφάμιλλο της Έλενας Βενιζέλου που πριν από 80 χρόνια περίπου είχε δωρίσει στο Χανιώτικο λαό το σημερινό Εθνικό Στάδιο. Ο κύριος αυτός, ο ά αντιπρόεδρος του σωματείου του όμορου Δήμου,  «εργολάβος δημοσίων έργων και άνθρωπος που ξέρει τη δουλειά» κατά τον κύριο Τρούλη πάντα,  αξίζει επίσης δίκαια να βραβευτεί ως ο Παράγων της Χρονιάς 2012 λόγω της ενασχόλησης του με το χανιώτικο ποδόσφαιρο ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, επί δεκαετίες και τη βαθειά γνώση του αντικειμένου. Αξίζει βέβαια να βραβευτεί και από την ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ λόγω της διεξαγωγής σειράς φιλικών αγώνων φιλανθρωπικού χαρακτήρα που είχαμε προτείνει και είχε αποδεχτεί η ομάδα του καθώς και τη συμβολή του στην ηθική αποκατάσταση των  ποδοσφαιριστών μας που έκαναν προσφυγή- τυχαίως όλοι μαζί το καλοκαίρι του 2011- προπονητών  και μελών του Ιατρικού team της ομάδας  μας, χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση μας, ώστε να τον ευχαριστήσουμε και για αυτό.
Εμείς παρότι είμαστε διοίκηση Πρωτοδικείου, έχουμε προβεί σε γενναία οικονομική στήριξη της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ  δείχνοντας εμπράκτως ότι αγαπάμε την ιστορική ομάδα των Χανίων και δε θα πάψουμε ούτε στιγμή να υποστηρίζουμε το δίκαιο με τρόπο καθαρό, ξάστερο και αντρίκιο. Δε θα σκύψουμε το κεφάλι στα οικονομικά συμφέροντα ούτε σε ξοφλημένους ή μη πολιτικούς και δε θα δεχτούμε συμβουλές και υποδείξεις από κανέναν, έχοντας πλήρη συνείδηση ότι εκπροσωπούμε ένα σωματείο που οι ένδοξες στιγμές του δεν έχουν γραφεί σε κασέτες άλλα σε ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες  που θυμίζουν τις πιο ιστορικές σελίδες  του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Ένα σωματείο καθαρό μέσα και έξω από τα γήπεδα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Άλλωστε όλοι είμαστε άνθρωποι που εργαζόμαστε σκληρά και δραστηριοποιούμαστε την ημέρα και όλο τον χρόνο, σε αντίθεση με μερικούς άλλους.
Επιστρέφουμε  τις υβριστικές εκφράσεις της ανακοίνωσης  στους εμπνευστές και στους συγγραφείς της, επισημαίνοντας ότι η ίδια ακριβώς φρασεολογία και τα ίδια επιχειρήματα χρησιμοποιούνται εδώ και καιρό από ανώνυμους ή ψευδεπώνυμους σχολιαστές σε τοπικά αθλητικά site. Υπό αυτή την έννοια η ανακοίνωση ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστική  και νιώθουμε  χαρά και ικανοποίηση που οι απόψεις της  ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ταυτίζονται ως προς το περιεχόμενο με τα έγγραφα αποτυπώματα   αγνώστων .
Θεωρούμε απαραίτητο να επισημάνουμε ότι ο  πρώτος αντιπρόεδρος του Πλατανιά επειδή μεταξύ των άλλων «ήξερε τη δουλειά», με τη βοήθεια του στην  υπερηχητική-διαστημική ταχύτητα ολοκλήρωσης του έργου στα Περβόλια – σε πλήρη βεβαίως δυσαρμονία με τη διαδικασία  έκδοσης των απαραίτητων οικοδομικών αδειών- βοήθησε μεν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό και τις ακαδημίες ποδοσφαίρου των Χανίων, προσφέροντας τους ένα γήπεδο-παλάτι,  έφερε όμως σε δύσκολη θέση  τον φίλο του και πρώην Βουλευτή κ. Σκουλάκη  ο οποίος θα είναι  τώρα αναγκασμένος να απολογηθεί και ενώπιον του λαού του ΑΟΧΑΝΙΑ και ενώπιον των αρμοδίων Αρχών. Τώρα, πλέον, ελλοχεύει ο κίνδυνος η αγαπημένη ομάδα του Δημάρχου Χανίων να στριμώχνεται αγωνιζόμενη μαζί με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για να αποδειχθεί έμπρακτα ότι ‘’δύο καλοί παντού χωράνε’’ ακόμα και στον ίδιο χλοοτάπητα, παρά τα μέχρι  σήμερα αντιθέτως υποστηριζόμενα.
Κύριοι του Πλατανιά αντί για να πετάτε την μπάλα στην εξέδρα και να καταφεύγετε σε νομικίστικες απειλές, απαντήστε για τη θέση που πήρατε όταν το ζήτημα της χρήσης του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων και από τα Χανιά, τέθηκε ενώπιον της Superleague.
Υ/Γ: Επειδή  οι δικοί μας ποδοσφαιριστές είναι στην πλειοψηφία τους Κρητικοί  αφιερώνουμε από κοινού στον συντάκτη και τους εμπνευστές της υβριστικής ανακοίνωσης της ομάδας του όμορου Δήμου, την εξής μαντινάδα:
“ Τη γλάστρα που θωρείς δεξιά όντε θα ν’ ανεβαίνεις, θα τηνε δεις αριστερά όντε θα κατεβαίνεις»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook