Σε ανακοίνωση την οποία εξέδοσε η συντονιστική επιτροπή των \”Ανεξάρτητων Ελλήνων\” Χανίων αναφέρονται τα εξής:

\”Η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χανίων ενόψει των εξελίξεων που ακολούθησαν την κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Δ.Ε. του Κινήματος, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Στην δύσκολη εποχή που διανύει ο Ελληνικός Λαός, ο λόγος για τον οποίο συμμετέχουμε στο κίνημα των Αν.Ελ., άνθρωποι προερχόμενοι από πολλούς και διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, είναι η ένωση δυνάμεων υπό τις αρχές της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης.

Στόχος μας παραμένει η δημιουργία ενός πλατιού λαϊκού δημοκρατικού μετώπου αντίστασης, συνοδευόμενης από δημιουργικές και ρεαλιστικές προτάσεις που μπορούν να βγάλουν την χώρα και τον λαό από το αδιέξοδο της εξαθλίωσης και της εθνικής εξάρτησης που μας οδηγεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Απόδειξη ότι όλα τα παραπάνω δεν παραμένουν μόνο πολιτικά συνθήματα και προεκλογικές υποσχέσεις αποτελεί η ‘’Εθνική Αντιπρόταση’’, το μοναδικό ολοκληρωμένο και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας, προϊόν δημόσιας διαβούλευσης και δημοκρατικών διαδικασιών.

Θεωρούμε ότι η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και χαρακτηρίζεται από το άνευ όρων ξεπούλημα της πατρίδας μας και την χωρίς προηγούμενο εξαθλίωση του λαού.

Η συνεχώς αυξανόμενη δυναμική του Κινήματος μας, είναι λογικό να τρομάζει τα γνωστά κέντρα εξουσίας, που προσπαθούν με παντοίους τρόπους να το αποδυναμώσουν, ακολουθώντας την τακτική του ‘’διαίρει και βασίλευε’’.

Ο προεδρεύων του κινήματός μας, Πάνος Καμμένος, ιδιαίτερα μετά την εξαγγελία του Ιδρυτικού Συνεδρίου με συγκεκριμένες ημερομηνίες, έδωσε σαφές μήνυμα για τις προθέσεις του, με τις οποίες εμείς, οι Αν.Ελ. Χανίων, συμπαρατασσόμαστε ανεπιφύλακτα και δηλώνουμε ότι θα αντισταθούμε στην όποια προσπάθεια αποδυνάμωσής μας, από στοιχεία που εξυπηρετούν μικροπολιτικά συμφέροντα.

Μένοντας πιστοί στις αρχές της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης, συνεχίζουμε να δουλεύουμε με ορίζοντα συνεδρίου και οργανώνουμε μεταξύ άλλων δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14/12 από τις 17:00 έως τις 22:00 τα γραφεία μας, στην Σφακίων 4 (1ος όροφος), θα παραμείνουν ανοιχτά καθώς καλούμε τους συμπολίτες μας να συνεισφέρουν στην προσπάθεια μας για συλλογή τροφίμων-ρουχισμού-παιχνιδιών και λοιπών ειδών. Το Σάββατο 15/12, ομάδες μελών μας θα βρίσκονται έξω από κεντρικά Super Markets της πόλης, θα ενημερώνουν τους εισερχόμενους στο κατάστημα συμπολίτες μας για την πρωτοβουλία μας αυτή, προτρέποντάς τους να συμβάλλουν στην συλλογή τροφίμων κατά την έξοδό τους από το κατάστημα.

Οι δωρεές προορίζονται για την μερίδα εκείνη των συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται ιδιαίτερα τις Άγιες Ημέρες των εφετινών Χριστουγέννων. Τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και σε κοινωφελή ιδρύματα προς διάθεση.

Ενωμένοι, μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδια τους
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ
ΧΑΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΝΤΑΚΟΣ
ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΙΖΑΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΙΓΚΟΥΝΑΚΗΣ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook