Καλά στην υγεία του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο 49χρονος οδηγός του μοιραίου ασθενοφόρου, από την χθεσινή τραγωδία στον Β.Ο.Α.Κ.

Ο έμπειρος διασώστης, υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, αφού είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο και φαίνεται ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο. 

Τις επόμενες μέρες όμως θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα ακόμα ισχυρό σοκ, αφού θα μάθει για το θάνατο των δύο συναδέλφων του.

Μέχρι αυτή την ώρα, κανείς δεν έχει ενημερώσει τον 49χρονο για την τραγική κατάληξη των Βουρβαχάκη και Κελαράκη, αφού είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει η είδηση ισχυρό χτύπημα στον ήδη ταλαιπωρημένο άνδρα. 

Εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο ΕΚΑΒ, λένε ότι τον 49χρονο διασώστη τον αποκαλούσαν ”σκιά του Βουρβαχάκη” αφού χωρίς εκείνον δεν πήγαινε πουθενά ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Άμεση Βοήθειας.

Ήταν πάντα δίπλα του, ενώ ο Βουρβαχάκης είχε χαρακτηριστεί και ”φύλακας άγγελος” του 49χρονου, αφού τον είχε σώσει από ένα τροχαίο στο παρελθόν, ενώ όταν αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας ο αδικοχαμένος διευθυντής φρόντισε έτσι ώστε ο διασώστης να επισκεφθεί τους καλύτερους γιατρούς και τελικά να το ξεπεράσει. 

Έτσι και χθες ο Βουρβαχάκης ήταν ξανά εκεί, φύλακας άγγελος του 49χρονου διασώστη και οδηγού του ασθενοφόρου, σώζοντας τον με την βοήθεια και του Κελαράκη, από βέβαιο θάνατο.

Για εκείνους δυστυχώς δεν μπόρεσε κάποιος να κάνει κάτι.

Μ. Αλεξάκης/ Ρ. Βουρεξάκη 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook