Μύρισαν Χριστούγεννα στο Ενυδρείο και παρέα με τον αγαπημένο σε όλους Άγιο Βασίλη και τους θαλασσινούς μας οργανισμούς, προσκαλούμε τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους σε μια σειρά από δραστηριότητες ειδικά διαμορφωμένες για τους αγαπημένους μας μπόμπιρες.

Παιδικά παραμύθια, παιχνίδια, λιχουδιές και άλλες πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν σε ένα Χριστουγεννιάτικα στολισμένο βυθό. Ελάτε να χορέψουμε σε εορταστικούς ρυθμούς, να πλάσουμε λιχουδιές με τα χέρια μας, να ζωγραφίσουμε και να φτιάξουμε υπέροχα στολίδια για το δέντρο που θα στολίσει το θαλάσσιο χώρο μας!

Μία ακόμη έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες μας τις ημέρες των Χριστουγέννων. Για ολη την περιοδο των εορτών, από 15 Δεκέμβρη έως και 6 Γενάρη, θα ισχύει ειδική τιμολογιακή πολιτική . Με το εισητήριο της πρώτης εισοδου (6€) θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις των εορτών εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκέμβρη. Από τις 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιούνται καθημερινά μέχρι και τη λήξη των εορτών (εκτός τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς).

Την ημέρα των Θεοφανείων «κλείνει» ο κύκλος των εκδηλώσεων με τον Αγιασμό των υδάτων, όπως γίνεται κάθε χρόνο, πετώντας το σταυρό σε μια απ τις δεξαμενές του Ενυδρείου.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμά μας στην ιστοσελίδα μας www.cretaquarium.gr και στο : 2810337788.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook