Στη δημοσιότητα βγήκε το γράμμα που έγραψε η πανέμορφη Cibele Dorsa η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας μην αντέχοντας το χαμό του συντρόφου της Guilberto Scarpa.

Στο γράμμα που εστάλη στο περιοδικό Caras αναφέρθηκε και ο πρώην σύζυγός της Alvaro αλλά και η Αθηνά Ωνάση.

«Μία μέρα, όταν ο Θεός θα σας συγχωρέσει εσένα και την Αθηνά, γι’ αυτό που έκανες σε εμένα και το παιδί, τότε θα νιώσεις καλύτερα. Λυπάμαι Αθηνά, δεν πρόκειται ποτέ να γνωρίσεις την αληθινή αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το 36χρονο πρώην μοντέλο είχε πολύχρονη δικαστική διαμάχη με τον Alvaro για την επιμέλεια της μικρής Vivienne που πλέον ζει με τη χρυσή κληρονόμο και τον πατέρα της.

«Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να διαχειριστώ τον θάνατο. Αγωνίστηκα όσο μπορούσα. Συγχωρήστε την μαμά, αλλά η μοναξιά είναι μια τρομερή φυλακή… Ένιωθα κλειδωμένη, είμαι κουρασμένη. Λυπάμαι, αλλά η απουσία του με πονά. Vivienne θα συναντηθούμε σε άλλες ζωές, δε σε εγκατέλειψα. Ο πατέρας σου έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια για να σε πάρουν από εμένα, δεν είχα διέξοδο», έγραψε η Dorsa.

Στο τέλος του γράμματος, η γυναίκα ζητά από τα αγαπημένα της πρόσωπα να τη συγχωρέσουν.

«Προσπάθησα, αλλά ο πόνος είναι κόλαση… Πιστεύω ότι ο Θεός γνωρίζει ποιος πεθαίνει για την αγάπη. Δεν έχω εμμονές, γνωρίζω τι πάω να κάνω. Η ζωή μου έγινε ένα ψέμα κι εσείς ξέρετε την αλήθεια», καταλήγει η τραγική επιστολή του μοντέλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook