Την πρώτη ελληνική βάση της θα ανοίξει στα Χανιά, η Ryanair, η μόνη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Ευρώπης.

Το γεγονός που αναμένεται να δώσει απίστευτη ώθηση στον τοπικό τουρισμό έγινε σήμερα γνωστό κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν και  11 νέοι προορισμοί (26 σε σύνολο), από/σε Billund, Bremen, Bristol, Eindhoven, Katowice, Marseille, Memmingen, Thessaloniki, Venice, Vilnius and Warsaw, καθώς η Ryanair επενδύει πάνω από $ 70 στα Χανιά.

Όπως ειπώθκε η Ryanair θα επεκταθεί στα Χανιά ως εξής:

•1 αεροσκάφος βάσης

•11 νέους προορισμούς (26 συνολικά):

•Billund, Bremen, Bristol, Eindhoven, Katowice, Marseille, Memmingen, Thessaloniki, Venice, Vilnius & Warsaw

•106 εβδομαδιαίες πτήσης (εως 89%)

•500,000 άτομα ετησίως (εως 100%)

•500* θέσεις εργασίας

Η Ryanair γιόρτασε την νέα βάση της στα Χανιά με τη έναρξη πώλησης 100.000 θέσεων με ναύλους που αρχίζουν από € 8 για ταξίδια σε ολόκληρο το Ευρωπαϊκό δίκτυο της τον Ιανουάριο, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα (ώρα 24:00) της Πέμπτης (20 Δεκ). Οι 11 νέοι προορισμοί της Ryanair Χανιά θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο και θα αρχίσει η πώληση των εισητηρίων στο www.ryanair.com από αύριο.

Στα Χανιά σήμερα, η κα Kate Sherry της Ryanair δήλωσε:

“Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα Χανιά ως την βάση 55ου μας (και την πρώτη μας στην Ελλάδα) και να παρουσιάσει τους 11 νέους προορισμούς (26 στο σύνολο) στο/ Billund, Bremen, Bristol, Eindhoven, Katowice, Marseille, Memmingen, Thessaloniki, Venice, Vilnius και το Warsaw θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο, σαν μέρος του καλοκαιρινού μας προγράμματος για το 2013, που θα κυκλοφορούν για πώληση από αύριο στο www.ryanair.com . 

Οι επισκέπτες στην Ελλάδα μπορεί να κτυπήσουν σήμερα την ύφεση και να ξεφύγουν από τις υψηλές τιμές εισιτηρίων και καυσίμων επιλέγοντας  στις χαμηλότερες τιμές της Ryanair και με την εγγύηση ότι δεν θα υπάρχουν αλλαγές στις τιμές από τις αυξήσεις των καυσίμων ανάμεσα στα Χανιά και στους 25 Ευρωπαϊκούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Edinburgh, London και Milan, εκτός των άλλων. Οι 500,000 ετήσιοι επιβάτες της Ryanair θα διατηρήσουν μέχρι 500   θέσεις εργασίας στα Χανιά, σε μια ευπρόσδεκτη ώθηση στην Κρητική οικονομία, καθώς αυξάνεται την επιβατική μας κίνηση στα Χανιά κατά 100%.

Για να γιορτάσουμε την νέα μας βάση στα Χανιά, ξεκινάμε την πώληση 100.000 θέσεων με ναύλους που αρχίζουν από € 8 για ταξίδια σε όλη την Ευρώπη τον Ιανουάριο, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (20 Δεκ). Επειδή οι θέσεις σε αυτές τις τρελές χαμηλές τιμές θα εξαντληθούν γρήγορα, καλούμε τους επιβάτες να κάνουν την κράτηση τους άμεσα στο    www.ryanair.com .\”

* Η ACI επιβεβαιώνει μέχρι 1.000 θέσεις εργασίας ανά 1 εκ. επιβάτες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook