Είκοσι τρεις τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης που θα μοιραστούν σε 5.000 οικογένειες σε όλη την Κρήτη αποδεικνύουν ότι το θαύμα των Χριστουγέννων είναι εφικτό!

Η προσπάθεια του ομίλου της "ΚΡΗΤΗ TV" και των καταστημάτων "Γρηγόρης Cofeeright" αγκαλιάστηκε από τους Κρητικούς και το αποδεικνύουν οι εκατοντάδες τσάντες που έφτασαν στα σημεία συγκέντρωσης.

Αυτό θα είναι ένα δώρο στις χιλιάδες οικογένειες της Κρήτης που το έχουν απόλυτα ανάγκη... Και μπορεί να μην λύσει όλα τα προβλήματά τους, αλλά ίσως να τους επιτρέψει να ανακουφιστούν για λίγο και να αισθανθούν έστω και λίγο τη θαλπωρή των γιορτών.

Η διανομή ξεκίνησε ωστόσο επειδή πολλοί ακόμα ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, έστω και στο "και πέντε", η προσπάθειά του ομίλου της "ΚΡΗΤΗ TV" και των καταστημάτων "Γρηγόρης Cofeeright" συνεχίζεται.

Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών προσωπικής και οικιακής υγιεινής θα γίνεται στις εγκαταστάσεις της "ΚΡΗΤΗ TV" στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου (οδός Α' συγκρότημα Β') και τα καταστήματα "Γρηγόρης Coffeeright" σε 30 σημεία σε όλη την Κρήτη.