Ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την ομάδα νέων "Α.Τ.Α.ΧΤ.ΟΙ", χορηγός επικοινωνίας Love Radio Κρήτης, γνωρίζοντας ότι το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον έχει οδηγήσει πολλές οικογένειες στα όρια της ανέχειας και λαμβάνοντας υπόψη την εορτή των Χριστουγέννων που έρχεται, σας ενημερώνει για την απόφαση δραστηριοποίησης του προς όφελος των νεαρών μελών των οικογενειών.

Θέλοντας να χαρίσουμε χαρά στους μικρούς μας φίλους, έχουμε οργανώσει, απ’ τις 03/12 μια εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών, από οικογένειες που δεν τα χρησιμοποιούν πλέον, τα οποία και καθαρίζουμε, συσκευάζουμε και θα τα διανείμουμε σε οικογένειες που υστερούν οικονομικά.

Βρείτε τους σάκους συγκέντρωσης παιχνιδιών, που βρίσκονται, στα Δημοτικά Καταστήματα, Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, σε δημόσιες υπηρεσίες, στο ξενοδοχείο Capsis Astoria, στα καταστήματα των "Κρητικός Φούρνος", στο καφέ Ουτοπία, στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής "Σπυρίδων" και γεμίστε τους με τα παλιά σας παιχνίδια.

Ελάτε να χαρίσουμε χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη και γεμίστε τους με τα παλιά σας παιχνίδια μέχρι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου η δράση θα κορυφωθεί σε μία εορταστική εκδήλωση όπου θα ολοκληρωθεί η συσκευασία των παιχνιδιών και θα μπουν όλα σε ένα τρισδιάστατο ΜΕΓΑΛΟ σάκο - ευχόμαστε τον μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ - που θα έχει στηθεί στην πλατεία Λιονταριών, έξω από την Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Να είστε όλοι εκεί να γιορτάσουμε μαζί και να μετρήσουμε τα δώρα που θα πάρουν οι μικροί μας φίλοι.

Η παράδοση στο Δήμο Ηρακλείου για τις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη θα γίνει στις 17.30 το απόγευμα, έξω από τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.