Η \”Κατά Φωνή\” είναι μία ομάδα μουσικών και ερμηνευτών που επιχειρεί να προσεγγίσει το τραγούδι με έναν νέο διαφορετικό τρόπο. Δημιουργήθηκε στα Χανιά από την μουσικό και δασκάλα μουσικής Αντιγόνη Αραμπατζόγλου και διανύει τον τέταρτο χρόνο ζωής της..

Δουλεύοντας εντατικά και με πραγματική αγάπη για το τραγούδι, τα πρώτα άτομα της ομάδας έγιναν πόλος έλξης για τους υπόλοιπους και έτσι δημιουργήθηκαν οι «Κατά Φωνή».Μια ομάδα που εξερευνά διαρκώς τη δημιουργία με το μισό νου στραμμένο στη μουσική, το τραγούδι και το μισό νου στο θέατρο. Μοιράζονται το μεράκι, τη δημιουργική ανησυχία και την ανάγκη να την αποδώσουν δίνοντάς της μορφή.

Παράλληλα πειραματίζονται διαρκώς με καινούργια πράγματα όσο και διαφορετικά σαν μια πρόκληση, ανεβάζοντας το πήχη διαρκώς. Στόχος τους η εξέλιξη αλλά και η βελτίωση.

Όπως καθετί ζωντανό ή ομάδα έχει κατά καιρούς αλλάξει σύνθεση και είναι ανέκαθεν ανοιχτή σε νέα μέλη. Μέσα από τη δράση, τα ζητούμενα της ομάδας και τις συνθήκες η ομάδα λειτουργεί συλλογικά και οργανωμένα

Με εμφανίσεις στο Ελαφονήσι το καλοκαίρι του 2008 μαζί με το μουσικό σχήμα Οκτάβα , όπως και στα Χανιά το Μάιο του 2009, στο αφιέρωμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γιάννη Ρίτσου με εμφανίσεις σε Χανιά και Ρέθυμνο (Χειμώνας 2009) και το Μάρτιο του 2010 με τη μουσική παράσταση Σπούτνικα Ντελίριους που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Κουφογιώργος (σκηνοθέτης και μουσικός) στο Πολυ τεχνείο

Τώρα μας παρουσιάζουν το « Η Κατά Rosa Φωνή Cabana δοκιμάζει…» .

Το μωσαϊκό της συνθέτουν, Πιάνο, κιθάρα , μπάσο, κρουστά και 9 ερμηνευτές, που μας βάζουν σε ένα μουσικο-θεατρικό ταξίδι 100 λεπτών ,με τραγούδια έντεχνα, τζαζ, Latin, μελωδίες ανά τον κόσμο και θεατρικά.

Η παράσταση γίνεται στην αίθουσα Θεάτρου στη Rosa Nera, σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 2011 και ώρα 21.00 ακριβώς.

Λόγω των περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση.

Του Δημήτρη Ωραιόπουλου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook