Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις "Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά 2012-2013" που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Για τις επόμενες ημέρες, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν

Tετάρτη 26 Δεκεμβρίου

Παιδικό Χριστουγεννιάτικο Πάρτι

Παιδικό Χριστουγεννιάτικο Πάρτι στο Πολιτιστικό Κέντρο Ι.Μ.Κ.Α., την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012, 19.00. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν με dj και παιδικά παιχνίδια με κλόουν.

«Οι Καλικάντζαροι και το Αλκοτέστ» Πολυθέαμα με κούκλες – σκιές- μαύρο θέατρο

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά 2012 - 2013" που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, ο Παγκρήτιος Πολιτιστικός Σύλλογος UNIMA Κρήτης, θα παρουσιάσει το πολυθέαμα με κούκλες – σκιές- μαύρο θέατρο «Οι Καλικάντζαροι και το Αλκοτέστ», στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 18.00.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.


Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική Χριστουγεννιάτικη κωμωδία, όπου με κούκλες, φιγούρες θεάτρου σκιών και black light theater τα παιδιά παρακολουθούν: τις απίστευτες σκανταλιές των καλικάντζαρων,

την αγωνία του Αη Βασίλη και της γυναίκας του, να μην αργήσουν να δώσουν τα δώρα στα παιδιά

την πεποίθηση του αστυνομικού -που δεν τους αναγνωρίζει- ότι είναι μεθυσμένοι, ενώ

Το ευτυχές τέλος της ιστορίας, που το δίνει ένας ..Ινδός !!

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού Βαμβακόπουλου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά 2012 - 2013" που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ,

Το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού Βαμβακόπουλου πραγματοποιεί πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, στην Πύλη Sabbionara, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 18.00

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού Ακρωτηρίου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά 2012 - 2013" που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού Ακρωτηρίου πραγματοποιεί πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, στην Πύλη Sabbionara, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 18.00

Προβολές ταινιών βωβού κινηματογράφου

bwΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά 2012 - 2013" που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, από την Παρασκευή 28 έως την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθούν προβολές ταινιών του βωβού κινηματογράφου, στο Cafe ΚΗΠΟΣ στο Δημοτικό Κήπο. Οι προβολές θα ξεκινούν στις 18.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Χορηγός : Café Κήπος

Ρεσιτάλ πιάνου Κωνσταντίνου Τρούλη αφιερωμένο στην Αλίκη Βατικιώτη

Στο πλαίσιο των εκδηλώσων "Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά 2012 - 2013" που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, ώρα 20.00, θα πραγματοποηθεί ρεσιτάλ πιάνου με τον Κωνσταντίνο Τρούλη αφιερωμένο στην Αλίκη Βατικιώτη. Η είσοδος θα είναι ελεύιθερη για το κοινό.

Ο Κωνσταντίνος Τρούλης γεννήθηκε το 1993 και σε ηλικία 9 χρόνων ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο Ωδείο Δήμου Ηρακλείου στην τάξη πιάνου του Χάρη Σαρρή. Τον Ιούνιο του 2010 απέκτησε το πτυχίο πιάνου με βαθμό άριστα. Το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς έδωσε το πρώτο του ρεσιτάλ στο Ηράκλειο στην αίθουσα της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου. Έχει συμμετάσχει σε αρκετούς πανελλήνιους διαγωνισμούς όπως της ΧΟΝ, της Μαρίας Χαιρογιώργου, τον Αραφήνιο, της Άνδρου, κ.α., αποσπώντας βραβεία αλλά και πολύ καλές κριτικές. Φέτος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην τάξη του διπλώματος με βαθμό άριστα, ενώ παράλληλα εμφανίζεται σε ρεσιτάλ σε διάφορες πόλεις.

Πρόγραμμα ρεσιτάλ

1Ο Μέρος J. S Bach Toccata and Fugue in D minor BWV565 L. V. Beethoven Piano Sonata Νº21 in C major Op.53 “Waldstein”

2Ο Μέρος F. Liszt Etude Νº7 d’ execution transcendante “Eroica”

F. Liszt Tarantella from “Venezia e Napoli”

F. Chopin Impromptu Νº3 G flat major Op.51

F. Liszt Aprés une lecture du Dante (Fantasia quasi Sonata) from Années de Pelerinage : Deuxieme année “Italie”