Ελέγχους σε 24ωρη βάση ξεκινούν από αύριο και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου πάνω από 50 συνεργεία του ΣΔΟΕ, με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς.

Ελέγχους σε 24ωρη βάση ξεκινούν από αύριο και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου πάνω από 50 συνεργεία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και την προστασία των καταναλωτών από φαινόμενα αισχροκέρδειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, οι έλεγχοι θα επικεντρωθούν σε χειμερινούς προορισμούς, πολυσύχναστες περιοχές με χώρους διασκέδασης, εμπορικά κέντρα κλπ, ενώ σε περίπτωση που διαπιστώνεται μη έκδοση αποδείξεων θα επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα.

Όπως διευκρινίζει το ΥΠΟΙΚ, η παρουσία του ΣΔΟΕ θα είναι εμφανής και θα αναγνωρίζεται από την διακριτική εμφάνιση των ελεγκτών με τα ειδικά γιλέκα, που θα φέρουν τα διακριτικά του Σώματος, στους σταθμούς διοδίων, στα λιμάνια της χώρας και στις κεντρικές αγορές χονδρεμπορίου.

Εξάλλου, το ΣΔΟΕ Πατρών σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αιγίου σε έλεγχο που πραγματοποίησε σε περίπτερο έξωθεν σχολικού συγκροτήματος στο Αίγιο, συνέλαβε τον υιό του ιδιοκτήτη, επειδή κατείχε ποσότητα ναρκωτικής ουσίας. Ερευνάται από τις πιο πάνω υπηρεσίες αν η παραπάνω ναρκωτική ουσία προοριζόταν για τους μαθητές του σχολείου.

Voria

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook