Τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Μανούσο Βολουδάκη, υποδέχτηκαν σήμερα, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012 στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, ο Δήμαρχος  Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, η Αντιδήμαρχος αρμόδια σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, Χρυσούλα Χατζηδάκη, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Γηροκομείου, Γιώργος Γεωργακάκης, η Αντιπρόεδρος Στέλλα Παπαναγιώτου, ο διευθυντής Γιώργος Γωνιωτάκης  καθώς και  εργαζόμενοι  του Ιδρύματος.

Ο κ. Βολουδάκης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του Γηροκομείου και να ευχηθεί στους ηλικιωμένους αλλά και στο προσωπικό, για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Σε σύσκεψη η οποία ακολούθησε,  ο Δήμαρχος Χανίων και ο πρόεδρος του Δ.Σ.,  ενημέρωσαν τον κ. Υφυπουργό για την λειτουργία του Ιδρύματος, επισημαίνοντας ότι το Γηροκομείο είναι ένα βιώσιμο Ίδρυμα καθώς έχει επιτευχθεί εξορθολογισμός των δαπανών του, ενώ τόνισαν ότι  βασικός στόχος τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και της διοίκησης του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων για το 2013, είναι η ανέγερση νέας πτέρυγας, προκειμένου να εξυπηρετούνται περισσότεροι ηλικιωμένοι.

Αναφορά έγινε εξάλλου στον ξενώνα αστέγων που λειτουργεί σε χώρο του Γηροκομείου καθώς και σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

 «Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η βούληση της Δημοτικής Αρχής, για την στήριξη των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου μας αλλά και την επέκτασή τους, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως απόρροια  της γενικότερης οικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα μας», δήλωσε ο κ. Σκουλάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook