Ο ΟΦΗ βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας του. Την Τρίτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δ.Σ καθώς η αρνητική τροπή που πήρε το θέμα με το δάνειο, ανάγκασε το Νίκο Μαχλά να συγκαλέσει συνάντηση προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις. 
Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Νίκος Μαχλάς, Βασίλης Ξημέρης, Χρήστος Μιχαλόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης, Αντώνης Κουτάντος, Γιώργος Καλουτσάκης, Γιώργος Αμπαρτζάκης, Aνδρέας Μανουσάκης, Λευτέρης Κουγιουμουτζής και ο Κώστας Ψωμάς.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το «παρών» έδωσαν και αρκετοί φίλοι του Κρητικού συλλόγου οι οποίοι ήθελαν να μάθουν από \”πρώτο χέρι\” τι πρόκειται να γίνει και αν όντως υπάρχει λύση στο θέμα της αδειοδότησης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μαχλάς τόνισε ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί ενώ αναφέρθηκε και σε επιχειρηματία που υπάρχει και ψάχνει για να συμπληρωθούν τα χρήματα.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ  είπε: \”Έχουμε βρει τις 200.000 ευρώ και θα προσπαθήσουμε να βρούμε και τις υπόλοιπες 800.000. Θα καταθέσουμε το φάκελο και μέχρι τις 10 Απριλίου υπάρχει δυνατότητα να προσθέσουμε ότι έγγραφα χρειάζονται. Θα δοθεί λύση από επιχειρηματία που θα βοηθήσει στην εξεύρεση χρημάτων\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook