Στο πλαίσιο των ελέγχων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, σήμερα, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ηράκλειο, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομο παίγνιο.

Ειδικότερα, σήμερα (29.12.2012) μετά τα μεσάνυχτα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, διενεργήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «Καφενείο», ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού και συνελήφθησαν ο 37χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 26,32,52 και 55 ετών, πελάτες του καταστήματος για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομο παίγνιο.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος κατελήφθη να έχει επιτρέψει και να συνδράμει τους ανωτέρω συλληφθέντες, πελάτες του καταστήματος, να διενεργούν το τυχερό και απαγορευμένο παίγνιο των πεσών (ζάρια), σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων σαράντα (840) ευρώ,
• Ένα (1) ζεύγος ζάρια.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηράκλειου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook