Αξέχαστη θα  μείνει σε 15 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου "COSTA MAGICA" η επίσκεψή τους στη Κρήτη και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Ηρακλείου καθώς συνοδεύτηκε από ατύχημα, ευτυχώς μικρής έκτασης.

Πιο συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν τη μια το μεσημέρι οι 15 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, επιβιβάστηκαν σε τουριστικό λεωφορείο με προορισμό  προγραμματισμένη ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Ενώ το λεωφορείο είχε προσεγγίσει την πύλη του Λιμανιού, δημιουργήθηκε βραχυκύκλωμα στο κλιματιστικό με αποτέλεσμα η καμπίνα να γεμίσει καπνούς και οι τουρίστες να αποβιβαστούν άρων - άρων από αυτό.

Η φωτιά που ξεσπασε συνέπεια του βραχυκυκλώματος στο όχημα περιορίστηκε άμεσα με φορητό πυροσβεστήρα ενώ κανείς από τους επιβαίνοντες δεν κινδύνευσε.

Στο σημείο έσπευσαν οι λιμενικές αρχές όπου διενεργούν έρευνες για το περιστατικό.

Οι 15 τουρίστες επιβιβάστηκαν σε δεύτερο λεωφορείο και συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμά τους με παρένθεση τη μικρή αυτή περιπέτεια.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το λιμάνι του Ηρακλείου έχει υποδεχτεί δύο κρουαζιερόπλοια, το NORWEGIAN JADE με 2802 επιβάτες και το COSTA MAGICA με 3336 επιβάτες.