Δεύτερη μέρα των χειμερινών εκπτώσεων με τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου και δια στόματος του Προέδρου του, Μανώλη Ψαρουδάκη να αξιολογεί θετικά τη μέχρι τώρα κίνηση στα καταστήματα και να προτείνει στη Διεύθυνση Ανάπτυξης να φωτογραφίζονται οι βιτρίνες προ και κατά εκπτωτικής περιόδου για να διασφαλίζεται η αξιοπιστία των εκπτώσεων.

Μεμονωμένα περιστατικά δε θα πρέπει να αμαυρώνουν τις καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει οι καταναλωτές με την πλειοψηφία των καταστηματαρχών του Ρεθύμνου, γι’ αυτό και τάσσονται υπέρ των ελέγχων της αγοράς.

Σύμφωνα και με πρόσφατη έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου, το 12,5 % των Ρεθεμνιωτών επιλέγει μόνο την περίοδο των εκπτώσεων για να πραγματοποιήσει τις αγορές του, ποσοστό ικανοποιητικό που φέρνει υψηλά ποσοστά εκπτώσεων με την προσδοκία του εμπορικού κόσμου, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά και ο Μανώλης Ψαρουδάκης, το επόμενο χρονικό διάστημα να είναι περίοδος αλκυονίδων ημερών στο ψυχρό κλίμα που επικρατεί στην αγορά.

Δεν παρέλειψε να καλέσει τους Ρεθεμνιώτες να τιμήσουν την αγορά του Ρεθύμνου με προσοχή στην ποιότητα και την αξία των προϊόντων και όχι μόνο στην τιμή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook